I FONDUE you!

Tack för alla fina kommentarer som trillat in i förra inlägget. Även ett flertal mail och pm på facebook har jag fått.
Det värmer oerhört.
Jag vet egentligen inte vad jag ville komma med det inlägget eller vad jag ville få fram mer än att det är vardagliga tankar som snurrar i mitt huvud.
Jag är inte alltid så personlig och så “djup” varken i verkligheten bland vänner/människor och verkligen inte här på bloggen.
Men ibland är det faktiskt väldigt skönt att vara det. Och jag har lättare att skriva för mig än att tala.
 
Över till något betydligt roligare.
Jag och Adem åkte hem till Sofie i söndags där hon hade bjudit in till sopplunch tillsammans med Felicia.
Eller egentligen till fika men i vanlig ordning så vet vi att vi har MASSOR att tala om så för att hinna med allt så blev det sopplunch med.
En jättegod soppa hade Sofie gjort och som sagt, vi hade massor att tala om.
Både Sofie och Felica har precis varit i Sverige över jul med deras män. Så det pratade vi mycket om och det var skönt för min del också att höra vad de, männen alltså, tyckte om Sverige.
Om de “överlevde” vilket de självklart gjorde och om de fanns något som var dåligt eller som jag inte ska utsätta Kadir med.
Men eftersom båda männen hade klarat av Gekås så antar jag att Kadir också gör det.
Jag ska provstarta med Ikea. Klarar han inte det ens då kommer han ha en tuff heldag framför sig haha.
 
Mina vänner har en väldigt spännande vår och höst, och sommar med såklart, framför sig. Jag också men inga direkta planer som de har.
Men jag tror vi alla kommer få vara med om mycket kul i år.
Jag ska ju dessutom bli moster vilket fortfarande känns helt overkligt.
Men jag har redan planerat in första köpen som jag ska göra fram över. Bara det bästa till den bästa från den bästa.
 
Adem var förresten överförtjust i Sofies hund Brownie. Han älskar djur och hundar är på topp tre bland alla djur.
Brownie är dessutom äldre och väldigt lugn. Det gillar jag annars kan det bli för mycket med en livlig 1,5 åring som rycker i svansen och klappar tassarna.
 
Efter lunchen så blev det fika med kakor, kaffe och fondue. Så himla gott och jag tror nästans att jag ska införskaffa mig en sådan. Särskilt nu när jordgubbarna börjar mogna och bli klara här i Turkiet. 
Adem älskade kakorna, såklart, och gick runt med choklad runt hela munnen och mer än så.
Men äh, jag kan inte sitt och torka varje fläck och jag vill inte bli en “nej-nej-nej”-mamma så han fick hålla på helt enkelt.
Tillslut tröttnade han och efter över 4 timmars prat, skratt och mys så var det dags att åka hem.
Det var nog bäst så för jag vet inte hur vi kom in på samtalsämnena vi hade i slutet men jag skyller allt på Felicias bok som hon läser just nu.
Förresten, jag hoppas ni alla la märke till rubriken till detta inlägg. Det var väl roligt?!
 

4 kommentarer

  1. Det första jag ville skriva här var "haha" men insåg att det kanske inte är så man börjar en kommentar xD Tiden går ALLTID så himla snabbt och man kommer alltid på tusen grejer man ville frågat om.. Som sagt, det var dessutom något annat där som kom emellan alla de samtalen xD Ses snart igen tycker jag! Brownie saknar hans minsta hoomie 🙂

  2. Haha, jag tycker vi håller ämnena öppna och låter fantasin få styra. Ja, vi blev nog alla förvånade på ett eller annat sätt men det gillar vi. Ja, jag har tänkt komma på lördag! Du/ni med hoppas jag. Jag själv har faktiskt inte bakat just citronkaka (även om jag har bakat väldigt mycket annat) men har smakat en "citron-sockerkaka" som var supergod! Då kommer jag direkt 🙂

Kommentera