Solig söndag i Turkiet!

I och med att Kadir har åkt på en brakförkylning som blev värre igår så tar han bilen till jobbet istället för moppen.
Så Adem och jag var hemma under gårdagen när det var så soligt väder. Det blir vi idag också men vi kommer gå ut nu på eftermiddagen och sparka boll en stund.
Passa på medans det är så bra väder och dessutom perfekt att få av lite energi, för oss båda.
Ikväll ska vi åka till Kadirs pappa och hälsa på, dessutom ska han skriva på lite papper till visumansökan. Sedan ska vi höra med Kadirs syster om de kan passa Adem när vi åker till Antalya.
Det känns dumt att dra med Adem dit då vi har hört att väntetiden på stället är ganska lång och det gäller att ha tålamod. Vilket en 18-månaders oftast inte har.
Dessutom är det roligare för honom att leka med sina kusiner och väldigt nyttigt också att vara ifrån mig, både från hans sida men också min.
Vi är alltid tillsammans, jag och Adem men han börjar bli stor nu och behöver vara ifrån mig lite också.
Vi funderar till och med om vi ska låta han sova över eftersom han ändå sover så himla bra om nätterna rakt igenom. Och vi dessutom åker tidigt på morgonen till Antalya.
Aja, vi får se hur det blir.
 
Vi var ute häromdagen och sparka boll. Då var det betydligt svalare än vad det är idag så Adem får nog ha den tunnare jackan på sig. I skuggan är det fortfarande lite svalt så jacka behövs.

2 kommentarer

  1. Tror det är bra för barn att få skapa sig en relation och anförtro sig åt andra än föräldrar.. Ja, i den mån det går när man är 18 månader haha 😉

Kommentera