Väder i Side!

Veckans väder ser ut att bli helt okej och framför allt bra temperatur.
Nu börjar dessutom Kadir bli mer frisk så en shoppingtur i Manavgat på torsdag eller fredag hade inte suttit fel.
Då kan jag passa på att fota lite så att ni med Turkietlängtan kanske kan stilla eran längtan ett litet tag i alla fall.
Känner ni i Sverige att det börjar gå mot varmare tider hos er också, eller är det hopplöst kallt och grått fortfarande?
Tror ni att det blir ett rejält bakslag med massa snö snart? Iofs kul och mysigt med snö men känns det inte som om man bara vill komma förbi det nu och få massa sooooool istället och vårkänslor.
 

5 kommentarer

  1. Jo jag vill ha sol sol sol en varm sol! Fast januari är ju inte ens slut haha!!! Man får hålla ut:)

  2. Jo nu vill man inte ha vinter,men idag snöar det för fullt hos oss i norra Skåne,första riktiga snöfallet på hela vintern!! Längtar efter vårsolen;) resan bokad så månadsskiftet aug/sept kommer vi ner till Side;)

  3. Hej!

    Vilken trevlig blogg! Får jag lov att fråga hur vädret brukar vara i Side första veckan i maj? Jag och min pojkvän tänkte nämligen ta en tripp till Medelhavet och starta sommaren så smått och undrade just hur läget är i Side just då 🙂

    Tack för svar!

    1. Hejsan Jill! Första maj brukar oftast vara bra väder. Runt 25-27 grader och sol. Har man ottur så blir det molnigt och/eller regn men inte en hel vecka. Det är väldigt ovanligt. Och skulle det blir dåligt väder så är det perfekt för shopping ch det blir inte direkt kallt. Men ta med er någon kofta och kanske ett par chinos att ha på kvällarna, då kan det bli ganska så kyligt. En del har även någon vår/höst jacka, jeansjacka eller skinnjacka med sig. Side ligger precis vid havet så när det blåser så känns det en hel del om kvällarna vid den tiden. Ha en härlig resa! Kramar Louise

Kommentera