7 kommentarer

  1. Hej 🙂 bor du permanent i side? Trivs du i turkiet? Är själv gift med en turk och vi vill flytta till turkiet 🙂

  2. hej! Nej, vi vill flytta till Marmaris 🙂 han kommer från en liten by. vinter tror jag inte blir något problem den är ju bara några mån, där jag bor är den 9 mån nu så inga problem hoppas jag 🙂 hur funkar det med språket? 🙂

  3. hej! Nej, vi vill flytta till Marmaris 🙂 han kommer från en liten by. vinter tror jag inte blir något problem den är ju bara några mån, där jag bor är den 9 mån nu så inga problem hoppas jag 🙂 hur funkar det med språket? 🙂

    1. Språket är svårt och jag har aldrig haft något större intresse i att lära mig språk, varken nu eller i skolan. Jag har mer satsat på det praktiskta såsom att laga mat och själva kulturen. Det är också en hel del att lära sig och ta in. Vett och ettikett, do and donts, oskrivna regler och allt som finns i alla länder och kulturer. Men man lär sig väl under tiden. Vad jag vet så ska jag inte härifrån på länge så jag känner ingen stress. Hur går det för dig med språk och allt?

      Kram!

Kommentera