När tiden rusar iväg!

Tänk vad tiden går snabbt egentligen. Det är redan 2015 och nästan hela Januari är förbi.
Jag tittade på gamla bilder igår när jag rensade datorn och hittade den här nedanför. Mörkt hår på mig var väldigt fint, men väldigt mycket jobb och slit med allt färgande.
Och vi hade väldigt fint väder i mitten utav Mars märker jag.

15 Mars, 2012.

1 kommentar

  1. Det är skrämmande vad fort tiden går! Helt sjukt verkligen! Veckorna bara flyger fram och en månad hinner knappt börja innan vi är framme på nästa. Känns verkligen som att det var igår jag fyllde 15, men i år blir jag ju faktiskt 21 haha. Tycker det är nu man inser hur viktigt det är att ta vara på livet här och nu, för tiden går så fort så snart är det för sent (eller för sent och för sent, lätt att ångra allt man inte gjorde i alla fall). 🙂 Väldigt härlig bild förresten! 🙂

Kommentera