Fotoutmaning 2015, Blå!

Blå – Kornblå. Just den färgen tycker jag är så himla snygg och jag letar ständigt efter snygga toppar och tröjor i just den färgen.
Lite kall, blå, inte allt för mörk färg.
Och jag tycker att jag passar bra i den. Kornblå.
 
Gekås provhytt våren 2012 i en kornblå topp som jag köpte och använder så ofta jag kan.
 
Fotoutmaningen 2015 är i full gång och du kan läsa mer om hur du gör HÄR 
Veckans tema är BLÅ och forsätter hela veckan, söndag ut. Nästa vecka kommer flera kommande kategorier presenteras.

11 kommentarer

  1. Såg en kornblå spetsklänning på REA, Pernilla Wahlgren kollektion,som finns på nätet också! Skulle bli så fin på dig! Har den själv i sandfärg, väntar till det blir 70% Rea så kanske jag köper den blå om den finns kvar! Kolla hennes hemsida så ser du vilken jag menar! Kram!

Kommentera