Vart är ni?

Ärade vänner, bekanta, läsare och stalkers.
Med tanke på att det var ännu fler läsare igår, närmare bestämt 815 unika läsare kl 22.40 svensk tid.
 

 
och jag bad er att berätta kort om er själva, hur ni hittade hit och/eller bara något om dig eftersom ni vet så mycket om mig och vad jag tycker, tänker och gör om dagarna
Så kan ni väl slänga iväg en kommentar. Det blir så mycket roligare då, eller hur?
 
Kom igen nu, våga, berätta något om dig själv så får vi se hur många ni är som faktiskt gör det.
Hur många här som kommer från samma stad,
kanske hur många fler som faktiskt bor i Turkiet och läser bloggen,
fler som har barn,
någon som går i skolan,
alla ni där ute som har slutat jobba och är lyckliga pensionärer.  
Alla ni Turkiet älskare eller Turkietturister. Ni kan väl kommentera att ni är här och läser.
Klicka nu på den här länken nedan så kommer ni till inlägget igen och längst ner skickar ni iväg en liten kommentar
Även ni som jag vet läser bloggen 🙂

29 kommentarer

 1. Hej Louise, är en flitig bloggläsare 🙂 jag kan inte komma ihåg riktigt hur jag hittade till din blogg, men det var någon gång under hösten 2011. Jag får "skämmas" lite över att jag inte presenterat mig tidigare, men bättre sent än aldrig. Din blogg är så uppfriskande att läsa, jag känner igen mig själv mycket i dig och dina äventyr. Nu är jag 10 år äldre än dig, så mina äventyr blir färre och var för längesedan. Jag var som du i USA, men min vistelse där blev mer som 10 år. Är sedan 2007 tillbaka i Sverige, Sundsvall. Jag är ofta i Turkiet, Side där jag har en nära vän, jag fullkomligt älskar er kultur, mat och klimat. Är på väg snart igen för en weekend om en månad, hoppas då på lite solsken och sköna promenader för att stilla sinnet. Jag läser din blogg mest varje dag via bloglovin på telefon, så det blir att jag kikar in rätt ofta! Keep up the good work! Det är så roligt att läsa om ditt vardagliga liv, händelser, familj, recepten älskar jag 🙂 önskar dig och din familj en underbar vistelse i Svealand och dess semlor.

 2. 27årig tjej från Jönköping. Hittade till dig igår efter att du kommenterat ett inlägg hos Blondinbella. Fastnade direkt för din blogg och bland annat alla spännande matbilder du hade lagt upp 🙂

 3. Hej! Anna heter jag , fyllde 40 för ett par månader sen. Bor i norrland (Umeå) älskar ljus, mysiga hemma kvällar med film , umgås med vänner / familjen och allt som gör livet roligt 🙂 är gift och har 3 barn , yngsta är 14 år. Vet inte riktigt hur jag hittade din blogg men har varit i side många år på semester och de var säkert så jag hittade den. Har handlat av dig i butiken för några år sedan och vi följer varandra på instagram. Tycker om att läsa om ditt liv i Turkiet och min dröm är oxå att kunna flytta till ett annat land då mina barn vuxit upp. Kanske inte för alltid men 1 år iaf , skulle vara underbart med annan kultur, värme och sol.

  1. Hej! Vad kul att du läser här också och kul att du berättade om dig själv. Haha jag minns inte mina kunder alltid, TYVÄRR. Jag är väldigt dåligt på att känna igen människor faktiskt men jag hoppas att jag var trevlig när du handlade utav mig. Har du någon ny resa inbokad i sommar? Kram kram!

 4. Hej 🙂 Jag heter Johanna och är 22 år, jag hittade din blogg antagligen 2011 när jag sökte runt efter Au pair bloggar i USA då jag själv åkte som Au pair 2012-2013 och din blogg var inspirerande 🙂 Sedan dess har jag hängt kvar! 🙂 Har varit i Turkiet två gånger, varav en gång i Side (tyvärr innan jag började läsa din blogg) men nästa gång ska jag absolut kika in i eran affär när jag åker dit 🙂 Bor för tillfälligt i Brisbane, Australien men hemma i Sverige bor jag i Småland! Kram 🙂

 5. Åh vad kul att du bor i Turkiet! Jag funderar också på att flytta dit så fort jag får jobb (Istanbul). Hoppas du trivs, och hoppas turkarna behandlar dig väl! 🙂

 6. Hej =)
  Jag känner mig skyldig, har varit dålig att kommentera på sistone, men jag kikar in ändå flera gånger per dag.
  Jag minns inte hur jag först hittade dig 🙁
  Kan det varit genom Fenixmona?
  Hur som helst, du vet vem jag är och du vet vart jag bor =)
  Kram från mig

 7. Det är inte svar på din fråga 🙂

  Men jag undrar om du vet något om hotellet "SunConnect Sea World Resort & Spa". Och finns där något alls i Kizilagac?

  Hoppas du kan svara 🙂

  1. Hotellet är väldigt omtyckt och bra, jag tror tom Pernilla Whalgren med familj bodde där i höstas 😉 Jag vet inte om det finns så mycket runt omkring hotellet, lite små affärer och sånt kanske. Däremot ligger det en bit utanför Side så var beredda på att ta buss (dolmus som det heter) in till Side för att "se lite mer" Inte så lång resa dock. Ni kan även ta taxi som är dyrare men är ni flera så kanske det är bättre i längden. Taxin kör er fram till gamla stan medans bussen stannar precis i början av Side. Väljer ni att ta buss och vill ta er till Marias butik så går ni inte in mot gamla stan utan mot havet istället. Fråga er fram efter Tropic hotell. Vill ni åka till Marias butik med taxi så säger ni att ni vill till Tropic hotell eller Dogan hotell. Då kommer ni fram till havet och till höger om er, när ni har havet framför er så ligger Marias butik/ Marias kläder där. En del taxichafförer brukar kör till någon annan affär om de känner för det, därför är det bättre att säga att man vill bli körd till ett hotell.
   Ett tips på vägen.

   Hoppas ni får en bra semester!!

 8. Hej!
  Jag heter Camilla (millevippan på instagram) och har kommenterat en gång men mest bara stalkat i det tysta.

 9. Boende i Alanya med min man från Malatya och vår katt Pamuk och gravid i 5:e månaden med en liten svurk-pojke här med. =)
  Har bott i Turkiet sedan 2009, gift sedan 2013. Vad kan man säga mer? Glad och nöjd hemmafru. =)
  Hittar din blogg via vi med turkiska killar gruppen men har nog läst den innan också, vet ej hur jag kom in på den då dock.
  Kommer från Linköping i Sverige och är 28 år gammal, men väldigt snart blir jag 29 (lördag).

 10. Heej ! Din blogg har jag läst i många år känns det som ! Tror jag googlade nått i stil med vi med turkiska män och på nån vänster hittade jag din blogg och fastnade för den

 11. Hej Louise! 🙂

  Jag heter Anna och bor I Västerås. Hittade din blogg efter min första resa till Side i Turkiet 2011/2012. Tycker att Side i Turkiet är jättefint och ville vet mer, sökte på nätet och hittade då din blogg som jag tycker är bra och intressant. Följer dig även på instagram.
  Ha det bra!

 12. Hej Louise! 🙂

  Jag heter Nina och bor i Umeå. Under tio års tid åkte jag till Turkiet minst en gång per år och googlade på svenskar som bor i Turkiet och bloggar. Tycker om att följa ditt liv och alla fina bilder på omgivningen, din familj och tips på turkiska maträtter. Du har en fantastiskt bra blogg som jag besöker varje dag.

  Hoppas du får en bra dag och en underbar resa till Sverige! 🙂

 13. 21 årig tjej från Malmö, som jobbat 2 säsonger i Side. Åker stax ner för min tredje säsong, denna gång i alanya. Har också kärleken i Turkiet. Tycker det är intressant att läsa om ditt liv i Turkiet och hur det är, då jag själv inte kan bestäma mig om vart jag vill leva. 🙂 jättefin och bra blogg!

 14. 42 år, från Jönköping. Hittade dig nångång när jag googlade Side, varit där varje år sen 2006, älskar Side! Trevlig blogg som gjort att jag hängt kvar, mest intresserad av tips kring Side, se bilder och så eg.

  1. Hej Pernilla! Får jag fråga, har du en klädbutik med massa härliga barnkläder? Jag tänker på din mailadress, har för mig att jag har sett det på facebook eller instagram med massa härliga bilder därifrån.
   Kul att du läser min blogg, vilket hotell bor ni på här i Side? Kram!!

 15. Jag har jobbat på ett hotell som heter Pegasos World, som barnguide. Kan också inflika att det var där Pernilla Wahlgren bodde i höstas, såg en tidigare kommentar 🙂 Nu detta året ska jag arbeta som vanlig guide i Alanaya, ser fram emot det, men kommer sakna Side, Side är hemma. 🙂
  Min pojkvän är från en ort utanför Istanbul från början men har jobbat på en bar i Incekum i rätt många år nu. 🙂

 16. Hej! Oj, Dani heter jag! Gift med turk, 21 år gammal och väntar vårt första barn 🙂 googlade din blogg förut för att läsa på mer om turkiet innan vi åkte ner till kulu 🙂 vi hamnade bland annat i side efter o tänk dig chocken när jag såg marias butik och din man i den, började skrika "äääääääälskling de är ju louises man!!!!!" o han blev mer, omg kvinna låt oss gå härifrån, min man tycker att jag är för högljudd ibland hahaha :’D

 17. Hej, jag hittade din blogg 2011 då jag googlade på "allt om Turkiet" iom att vi köpte vår lght här i Alanya. Nu ska jag snart bli mormor eftersom min dotter o hennes turkiska man ska få barn nu i början på maj. Det är en härlig blogg du har o jag får svar på många av mina funderingar här 🙂
  Vi är här i Alanya nu eftersom min dotters man varit i Ankara på intervju för ansökan om Svenskt UT. Snart dags att resa tillbaka till Sverige igen för denna gång.

Kommentera