Det gröna Turkiet!

Oftast visar jag bilder på soliga Turkiet eller med solnedgång, hav och annat vackert.
Men här kommer en annan typ av bild från Turkiet. Du vackra Turkiet.
Jag funderar på att bosätta mig uppe i bergen och bara fotografera varenda liten bit av allt detta vackra land har att erbjuda.

9 kommentarer

  1. Alltid härligt med grönt. Turkiet är faktiskt ett vackert land, mycket att se faktiskt. Allt är inte bara sol o bad liksom. Har du varit i Istanbul någon gång? Skulle vilja åka dit men får nog vänta tills mina barn är lite större. Ha det bra!

    1. Nej jag har faktiskt aldrig varit där mer än flygplatsen, men någon gång ska jag väl dit med och turista. Det finns så otroligt mycket att se i Turkiet och jag är glad över att min man är från Manavgat och kan visa mig mycket bara här runt om.
      Kram!!

  2. Har hittills bara sett turkiet som söndertorkat på sensommaren och sedan höstigt och ruskigt framåt vintern. Blir spännande att få se våren och all grönska! Ser ju jättevackert ut på bilden.

  3. Ja, på våra fisketurer har jag fått se endel och även när jag följt med på jakt (en gång). Men tror våren kommer bli underbar att vara med om. Min sambo är servitör på ett hotell men hans största intresse är fisket så det är tur att jag också gillar det om än jag blir lite vimsig av vågorna.

  4. Vilken vacker bild!Härlig utsikt! Där skulle jag vilja stå och bara njuta av den vackra naturen.Åh vad jag saknar och längtar till Turkiet nu *snyft* 🙂

Kommentera