Dremteam, high five!

Jag och Kadir är inte alltid sams och världens dreamteam jämt. Men ibland så känner jag verkligen att vi är så grymma ihop, vi fixar saker och ting bra och båda blir nöjda. Vi kompletterar varandra väldigt bra med våra kunskaper och vi vill att den andre ska känna sig nöjd samtidigt som man själv är nöjd.
Det är dagar då man bara vill gå och göra high five med sin partner hela tiden.
Idag var en sådan dag.
 
Kadir började med att somna på soffan efter frukost. Ja, jag tyckte väl inte att det var jättesmart idé men jag lät han vara. För jag tänkte att jag tar igen det på eftermiddagen sedan…
När han väl vaknade efter någon timme så var Adem uttråkad och hade hämtat sin mössa vilket är ett tecken på att han vill gå ut.
Vädret var sådär men Kadir tog med honom ut och jag grejade här hemma, fixade lite i köket och sånt lite tråkigt men nödvändigt. Jag han även kolla bloggar och maila med några intressanta företag också som var mycket roligare än städningen.  
Efter ett tag ringer min telefon och det är Kadir som har på kameran. Han och Adem är i en park och Adem tjuter av skratt samtidigt som han gungar.
Jag hade ingen aning om att de hade tagit bilen och åkt iväg, det brukar inte Kadir göra själv med Adem men jätteroligt initiativ.
Och jag vet inte om Kadir eller Adem verkade gladast faktiskt.
 
När de kom hem så åkte Kadir iväg till Manavgat med en gång. Jag gjorde i ordning lunch till Adem och Kadir ringer mig och ber mig fixa lite inför våran lunch.
När Adem sover så gör jag och Kadir mat ihop som blev riktigt, riktigt gott. Jag kände mig sådär härligt lagom mätt efteråt och sa till Kadir
“Jag går och sover en stund, nu får du ta Adem när han vaknar”
Normalt så har jag svårt att varva ner men jag somnade ganska så snabbt samtidigt som regnet utomhus började sätta igång.
Efter ett tag vaknar jag av att Kadir kommer in med en nyvaken Adem som hade sovit en timme eller lite mer.
Han sätter ner honom bredvid mig i säng och ovanligt nog så kryper Adem ner och somnar om tätt intill mig.
Och jag med.
 
När jag och Adem vaknar så sitter Kadir och gör apelsinjuice med juicepressen i vardagsrummet.  
Vi hade en omgång med innehåll för att göra börek, i kylskåpet så jag satte mig och rullade dessa och ställde in i frysen.
Medans jag skurade toaletten på eftermiddagen så lekte Kadir och Adem. Kadir fixade även i köket efter lunchen, diskade upp och plockade in i diskmaskinen.
Precis lagom i ordning tills vi började med kvällens middag.
Väldigt enkelt tillagat idag eftersom vi hade rester från gårdagen. Men vi båda hjälptes åt, fixade lite extra och middagen blev jättegod.
Sedan blev det lek, turkisk kaffe, jordnötter, tv, dans, måla och annat kul.
 
Imorgon ska vi åka iväg till Kadirs familj på eftermiddagen och med tanke på att vädret har varit lite sådär idag så ville jag duscha medans vi har varmvatten ordentligt.
När jag gjorde det så fixade Kadir köket igen, på order från mig. Som tack för det så fick han en ryggmassage från mig och Adem innan jag fixade kvällens soppa och gjorde klar Adem för kvällen.
 
Ja ni hör ju. Idag har varit en sådan dag där allt har gått i hand med varandra och jag vill ge dagen en trippel high five.
Det är inte alla dagar det går så här enkelt och allting rullar på bra men när det gör det…då blir jag extra glad.
 
Dreamteam onepice.
Alltså…nej vi använder inte dessa längre. Men vi gjorde mycket 2010-2011 när vi bodde i den rosa lägenheten i Side. 
Då var vi inte lika bra dreamteam som vi är idag, bara en high five…inte tre.
Tänk om 10 år, då blir det väldigt mycket high five.

1 kommentar

Kommentera