Tomt kylskåp och städat hem!

Hej, här är jag!
Dålig uppdatering idag, jag vet. Vi har åkt runt överallt i Manavgat för olika ärenden.
Sedan har jag haft som mål att verkligen storstäda extrarummet och sovrummet. De rum vi använder minst och “visar upp” minst när vi har gäster här hemma.
Och det tog verkligen på krafterna så ikväll när middagen skulle kokas i 20 minuter så slocknande jag på soffan med en gång.
Kan bero också på att Adem har väckt mig två nätter i rad med sin hosta och feber.
 
Jag vill att den dagen vi åker till Sverige så ska vi ha rent i lägenheten, det blir mycket trevligare att återvända hem då.
Och för att ha det så behövs det lite planering. Annars blir det inte ordentligt och vi åker härifrån med ett hem som har tvätt på balkonger och obäddade sängar. Och hur kul är det att komma hem till.
Men samtidigt kommer vi ha Kadirs kusin som bor här under tiden vi är iväg och är husvakt.
Fast jag är ganska så säker på att det kommer vara städat när vi kommer hem. Eller jag hoppas på det.
 
Kylskåpet städades och plockades ur för några dagar sedan. Nu ska vi bara äta upp det som finns i också.
 
Hur gör ni när ni reser på semester 1, 2 eller 3 veckor? Städar innan eller efter? Lämnar kylskåpet tomt eller full med mat? Kattvakt? Blomvakt? Husvakt?
 
Kul med en bild på ett tomt kylskåp liksom…
 
Måste bara säga att jag ÄLSKAR våran frostfria frys. Bästa köpet någonsin. Min vän Amanda hade det här i Side i hennes lägenhet.
Så när vi flyttade till våran nya lägenhet så var detta ett måste. Och både jag och Kadir är supernöjda.
Tänk er att aldrig behöva frosta av frysen eller ha problem med överfrostad frys. Det är lycka i en nöjd-frus-vardag det.

4 kommentarer

 1. Hej. Jag kör alltid storstädning så gott det går innan vi åker iväg på semester. Jag bäddar även rent. Och kylen töms på sånt som kan bli gammalt. Sen har vi kattvakt. Grannen och min mamma. Grannen håller också koll så inga ovälkomna gäster hälsar på:-) Kram

 2. Låter som att resan till gamla Svedala är nära nu;) jag hoppas att ni får en härlig semester och att Kadir får uppleva en del av ditt Sverige;)det måste kännas spännande för dej också,vad ska han tycka o tänka om livet här?!;) När vi åker på semester så tar alltid vår ena son semester för att vara hemma ensam o njuta av att ha hela huset för sej själv;) han gillar inte att åka iväg! Så vi har alltid både hus o hundvakt när vi vill iväg;)och förhoppningsvis nystädat när vi kommer hem;)ha det bra! Kramar

 3. Hej =)
  När vi åker bort på semester, så försöker vi städa och plocka ordning här hemma, vi brukar också bädda rent. Jag brukar försöka tvätta undan innan vi åker, skönt att ha tomt i tvättunnan när man kommer hem.
  Jag brukar inte torka ur kylskåpet, men jag sorterar bort allt som kan bli förstört. Den dagen vi åker så går vi runt och drar ur alla sladdar till tv, dator, bryggare, bredband och allt sånt.
  Så brukar vi göra =)
  Kram från mig

Kommentera