Piggelinkick!

Jag sökte igenom bloggen med bilder mellan Maj-September från förra året till ett komanade reportage som ni får tar del av när det är klar.
Då insåg jag vilka härliga bilder, och lite tack vare det, härlig blogg jag har.
Jag läser aldrig min egna blogg så som ni gör. Jag googlar vissa inlägg ibland för att hitta vissa inlägg om jag behöver skriva något, behöver någon bild eller om jag blir osäker på recept.
Då googlar jag fram mitt egna recept för att kunna laga en middag eller så.
 
Men nu när jag letade bilder så tänkte jag själv “åhh, vad härligt det ser ut”
Det regnade till och från hela helgen så bloggen mellan Maj-September gav en riktigt piggelin kick i vårat regnade Manavgat.
 
Här är ett smakprov från förra årets bilder. Ett axplock utav mitt liv, min vardag och mitt Turkiet.
Vad tycker ni, piggar det upp i tråkiga februari i Sverige?
 

   

10 kommentarer

  1. Hej hej! Har en resa bokad till Side i april(11-18) och vi ska bo på Sunconnect Side resort. Tack för all bra info som du skriver på bloggen, ser fram emot att se allt på riktigt. Har en fundering: när jag reser brukar jag vilja åka på ett storköp typ Ica Maxi eller Coop forum. Ett sådant ställe där turkarna själva handlar och man kan hitta det där "vardagliga". Har du nåt tips på ett sådant storköp?

    Tack för en bra blogg och välkommen hem till kyla!

    // Sussa i Hudiksvall

  2. Åh så fina bilder! Nu längtar man till våren och sommaren. Och såna skor har mormor köpt i Turkiet till barnbarnen. Måste fråga var ligger marias butik. Ser att det står tropic på något uppe i högra hörnet på bilden. Kram

  3. Hej! Ja dina bilder piggar upp mej iallafall,här är så trist väder nu! Ligger runt nollan och ingen sol men vinden är isande kall! Jag får vänta i 6 månader till innan jag kan njuta "på plats" i Side! Kram

  4. Hej. Skrev en kommentar igår men det kanske blev nåt fel eller så vill du inte godkänna den:-) Fina bilder I alla fall och vi längtar så tills vi ska åka. Sen undrade jag var Marias butik ligger för på fotot så står det Tropic på något I högra hörnet på bilden. Kram

Kommentera