Fler läsare!

Jag vill bara tacka för att ni hänger med och läser fortfarande under våran resa här i Sverige. 

Uppdateringen är inte lika aktiv och intensiv men jag har fortfarande över 500 läsare per dag och oftast ännu mer. 
Det är jättekul och jag försöker uppdatera er med någon bild och text varje dag så att ni vet vad vi gör och vart vi håller hus.  
I början av nästa vecka blir det dessutom Gekås. 
Det ni!

3 kommentarer

  1. Gekås, stackars Kadir, tycker det verkar helt hysteriskt där, fast Anna gillar att strosa runt där bland alla köpgalna människor. Hoppas tiden i Sverige blir bra och att Kadir får se en älg.

  2. Åh gekås haha dit ska vi i helgen, inte varit där sen innan jul så jag längtar. Även fast vi har väldigt nära (30-40 min med buss). Får inte bli för ofta heller haha. Hoppas din man kommer att gilla det, min man fullkomligt älskar att åka till gekås, nästan mer än vad jag gör, fast bara nästan 😉 Hoppas ni har en underbar semester!

Kommentera