Dagen i Göteborg!

Vi åkte tillbaka till Göteborg från Skara redan igår fast än vi skulle varit där idag med. 
Men våra vänner blev sjuka och hur gärna vi ville ha en heldag med Sara och Nazifia så fick vi iaf ses en liten stund.  
Idag har vi spenderat förmiddagen ute i solen och på plikta i slottskogen.
Och eftermiddagen på Universeum här i Göteborg.
Det var nog lika roligt för mig och Kadir som för Adem tror jag.
 
Som ni kanske förstår så visar jag bara några bilder från våran semester. Resten ska ni få se när vi är på plats i Turkiet i mitten av Mars igen.
Men här är några från dagen. 

 
 
 

4 kommentarer

 1. Hej! Det ser ut som ni har kul på er sverigesemester;) är nyfiken på vad Kadir tycker om Sverige;) väder,mat, och annat som kanske för honom är annorlunda här än i Turkiet;) ha en fortsatt härlig semester! Kram

 2. Vad härligt!
  Hoppas hela familjen får uppleva Slottskogen på sommaren också, och marstrand!:)
  Ni ser ut att ha det bra och att det hittills är väldigt lyckat!
  Gissar att det är så mycket som ni vill hinna se, kan bara tänka mig hur det själv skulle vara. Som den gammaldagsa köpboden i kronhusbodarna, köpa en stor Haga-bulle, mumsa köttbullar på IKEA, åka till Kungälv och köpa kakor i Bräckboden på Göteborgs kexfabrik.
  Hoppas ni hinner med att uppleva mycket under er vistelse här!

  Ett tips inför Ullaredsresan är att kolla in kartan på hemsidan innan.
  Vi klarar aldrig av att gå ihop, så mannen och jag tar olika vagnar, men det kanske är annorlunda första gången där. Ladda mobilerna om ni skall gå isär och lägg en jacka i botten på vagnen så plutten akn sitt adär och lägg ner ngn leksak som han kan leka med en stund, och byt ut när intresset dalar. 😉

  1. Ja Slottskogen på sommaren är verkligen toppen och särskilt när man har barn kan jag tänka mig. Ett Ikeabesök blev det men Haga hann vi tyvärr inte med. Man vill hinna så mycket men det hinner man inte med på en resa. Kram!!

Kommentera