Det var inte meningen att det skulle vara så här!

Igår vaknade vi upp i Skara och tog en promenad.  Först in till centrum och till potatisboden där jag köpte de finaste rosorna de hade. 

Rosor kan klara sig utomhus i kylan väldigt bra. 
Sedan gick vi till utkanten av Skara. Där hälsade vi på min mamma, Adems mormor och Kadirs svärmor. 
Det var aldrig så här jag ville att Kadir skulle träffa min mamma första gången vi var i Sverige tillsammans. 
Jag ville att Kadir skulle få äta hennes goda, hemlagade mat och få bo i hennes mysiga hus. 
Men nu är det som det är och vi hälsade på vid mammas gravplats där vi lämnade våra blommor. 
Kadir har ändå fått träffa mamma ett flertal gånger i Turkiet och det är jag väldigt glad för. 
Han fick träffa den finaste människan med störst hjärta. ♡ 

7 kommentarer

  1. Det är så orättvist, tänk vad Birgitta skulle ha varit glad att få träffa er, tänker mkt på er och är så ledsen att jag precis när ni kommer till Skara ligger däckad i influensan.
    Stor kram till er!

  2. Klart att det känns fel, det förstår jag, inte var det så här du hade drömt om, livet är fasligt orättvist ibland….Jättevackra blommor som ni hade till Birgitta och jag skickar dig och dina grabbar varma kramar!

    1. Tack för dina fina ord Kristina, du är så klok. Så fort Kadir har börjat jobba så ska jag sätta mig och skriva till dig igen. Har helt kommit ifrån det och måste verkligen bättra mig. Nu är ni snart här. 🙂 Kram!!

  3. Vet du Louise, jag tror på att hon ser på er från sin himmel och glädjer sig åt att du har det bra tillsammans med din lilla familj.Men visst är livet orättvist många gånger,var rädd om alla fina minnen du har från din mamma och prata mycket om henne med Adem, så gjorde jag med Anna och Ann-Louise som tyvärr aldrig fick lära känna sin mormor. Hoppas era dagar i Sverige blir minnesrika för hela familjen.

  4. Väldigt fina blommor. Dina mamma är säkert med er här, men klart så skulle de va på ett annat sätt ju. Hoppas ni har de bra trots allt:) Kram

Kommentera