Dagen är snart slut!

Tror ni vi är trötta nu? Strax efter 19tiden lämnade vi Gekås. 
Jag visade Kadir hem och fritidavdelningen på undervåningen direkt och när vi senarr åt mat så frågade Kadir om jag hade tittat på mycket. 
“Eh, jag har gått igenom barnavdelningen. Nästan” 
Det blev en lång dag och för Kadirs del så var väl ibte Gekås något wow direkt. 
Han hittade ibga prylar eller kläder som han intr får tag på i Turkiet och MÅSTE ha. 
Eller saker som är billigre på Gekås än Turkiet. 
Tillskillnad från min del. Det finns saker jag saknar i Turkiet, produkter jag vill ha och behöver som Turkiet inte har. Inget jag kan nämna på rak arm just nu men som utlandssvensk så saknar man oftast alltid något. 
Och det något kan finnas på Gekås. 
 
Kadir habdlade lite, jag handlade en hel del men ändå mycket mindre än vanligt. 
Jag gick inte ens in på sko-boo denna gång och jag tror inte jag kommer att ångra mig. 
Jag hittade en hel del kläder till mig och Adem. Och vi köpte nästa års vinterjacka till Adem för 99 kr. 
Dessutom köpte jag till smarta prylar till min nya surfplatta och sedan köpte Kadir och jag en selfiestick ihop. Haha det blir kul. 
 
Mer om mina inköp kommer framöver.  
 
 

1 kommentar

  1. Hej! Ni har verkligen ett fullspäckat schema,tror minsann att ni får vila upp er i Turkiet sen;)Hahaha! Men jag förstår ju att ni vill hinna med så mycket som möjligt! Så är det väl för många när man är på semester,allt man vill göra o se innan det är dags att åka hem till vardagen igen! Ha det bra;)

Kommentera