Sista hela dagen!

Sista hela dagen i Göteborg idag. Det betyder att vi fixar, packar och gör det sista innan avresa mot Stockholm imorgon. 
Vi åker tåg dit på eftermiddagen och stannar där ett par dagar. 
Det är klart att Kadir måste se huvudstaden innan vi lämnar Sverige helt. 
 
Idag har jag köpt en ny, lätt resväska och Kadir har köpt present till sin familj hemma i Turkiet. 
Han frågade två av sina syskon vad de ville ha och båda svarade samma;
Choklad. Så vi chansar att alla vill ha 180grammare marabou och köpte på oss några idag. 
 
 

4 kommentarer

  1. Waah! Hade också velat ha den presenten haha!
    Ha så kul i Stockholm förresten! Definitivt ett måste om man är på besök i Sverige 😀

  2. Lycka till!
    Du verkar vara mycket ung, jag har bott här i 17 år och har firtfarande problem. Maten framför allt, man kan bli så trött på kyckling och biff är dyrt och segt. Vi har större utbud av grönsaker i Sverige, här gäller lök, tomat och gurka. Ett råd: ta med en ring falukorv och ett stort paket prinskorv!’

    1. Hej Bitte! Oj då har du bott där 10 år än mig. Jag lagar mest Turkisk mat och en del kyckling och fisk. Korv äter jag inte så det får stanna kvar i Sverige däremot tar jag med mig choklad till Turkiet 😉 Kram Louise

Kommentera