Hemma i Turkiet!

Home sweet home. Vi är efter en hel dags flygande och resande nu tillbaka på Turkisk mark igen och det känns otroligt bra även om vi alla är riktigt trötta.
Jag kommer nog behöva ett par dagar för att landa lite men wow vilken semester vi fick. 
 
 

3 kommentarer

  1. Hej. Hur känns det nu att resa från sverige till turkiet? Jag syftar mest vädermässigt? Förstår du dom som reser dit och tycker att det är sommar ärme redan nu? Känns det som lite sommar i turkiet redan nu eller är det för kallt för tshirt/linne/shorts.

    1. Hej! Det är alltid blandade känslor att komma hem till Turkiet igen. Hem ljuva hem är alltid härligt att återvända till, dessutom reser jag alltid i början av den turkiska våren och återkommer när det är något bättre väder än när jag åkte. Framför allt varmare. Men det är alltid tråkigt att åka ifrån familjen och vänner, jag inser varje gång att jag borde ha stannat en vecka till. Eller två eller tre. Denna gång insåg jag dessutom att jag missade att äta massa saker som jag saknat under året. Jag hade fullt upp att se till så att min man och min son hade det bra och trivdes. Men det är helt okej, jag kan nog alltid få ner det jag saknar med hjälp av vänner. Just denna vecka så har vi haft två dagar då det har regnat ordentligt mycket. Fullkomligt öst ner rättare sagt. Dagen innan så var det soligt väder men blåsigt. Och jag är kall av mig och det tar ett tag till innan jag har linne eller shorts på mig. Men turisterna har det redan, om det inte blåser väldigt kallt eller regnar såklart 🙂 Kram!!

  2. Vad tiden gått fort sen du skrev att ni var på väg. Ni verkar hunnit med en hel del. Vad bra att ni har haft de kul och att allt gått bra. Skulle Kadir vilja åka hit fler gånger nu när han sett och vet en del om Sverige? Ha de fint 🙂

Kommentera