Stavfel och tangentspeed!

Hoppas att ni inte blir allt för irriterad på mina stavfel här i bloggen. 
Jag skriver långt ifrån korrekt svenska och tänker oftast inte innan hur en text ska se ut, mer om själva ämnet och sedan får hjärnan och fingrarna arbeta bara helt enkelt. 
Näst intill allt jag skriver är så jag tycker och tänker för stunden. Det blir mest äkta så känner jag. 
Men just för tillfället så håller jag på att lära mig min nya surfplatta. (which I löööv)

Jag är faktiskt riktigt snabb på att skriva vilket jag behöver då min hjärna går i 110 när jag oftast skriver. 
Jag är dessutom van vid stor dator och det tog ett tag att vänja mig när jag köpte en dator som var under 17tum för några år sedan. 
Nu försöker jag vänja mig vid surfplattan som “bara” är 10tum. Och det funkar bra, jag älskar att det är så lätt att bara koppla upp och komma in på det jag behöver. 
Men med skrivande och stavningen, utöver mina vanliga stavfel, går sakta framåt. Den väljer ord jag inte skriver ibland och ibland hoppar den överbokstäver. Men det är en vanesak tror jag. 
När vi var på Gekås så köpte jag ett trådlöst tangetbord som jag använder för bloggen, mailen eller svara på kommentarer. 
199 kronor kostade den bara. Så just nu har jag surfplattan en bit bort ståendes på en kudde och tangentbordet i knät när jag skriver. 
Jättesmidigt och en känsla av att man skriver på dator ändå. 
 
På tal om Gekås, jag har fotat lite av det jag köpte om ni är intresserade av att se. Priser har jag inte men dyraste jag köpte var alltså detta tangentbord för 199 kronor. 
 
Bild från igår när jag gick igenom kommentarerna här på bloggen. Under våran resa så svarade jag knappt inte på någon kommentar men jag försöker ta igen det nu i dagarna. 
Om du kommenterar i min blogg och uppger din emailadress, som bara jag ser, så får du svar här på bloggen och ett mail i din inkorg när jag har svarat på din kommentar. 
Så kommentera mera!

7 kommentarer

  1. Hej Louise! Jag fick en iPad av min son och sen dess startar jag nästan aldrig den "riktiga" datorn! Det är så smidigt med den lilla;) ska bli roligt att höra mer om alla era äventyr ni var på under er semester;) kram

    1. Han tyckte att det var bra men dyrt. Jag kommer skriva mer om det framöver och imorgon kommer första "riktiga"inlägget om våran semester I Sverige samt en hel del bilder. Kika in då! Kram!

  2. En av dem saker som jag tycker om med din blogg är att man märker att du bara skriver rätt upp och ner från hjärta och hjärna

    1. Vad kul att du känner så och tack! Jag brukar ibland kontroll-läsa min egna blogg just pga att det inte alltid låter som jag tänkt i mitt huvud. Och då måste jag läsa vissa meningar två eller tre gånger för i huvudet låter det bra men jag får inte till det med orden. Jaja, hoppas det inte låter helt galet bara. Isf får du säga till eller fråga om det är något du undrar över. Kram!!

Kommentera