Väder i Side!

Veckans väder ser ut som följande på bilden nedan. Just nu är det grått och lite tråkväder ut. På förmiddagen var det mycket finare väder. Samtidigt så är det inte direkt kallt ute och så länge det inte regnar så är jag nöjd nu när jag håller på och tvättar.

Jag tror vädret kommer hinna förändras och varieras under dagarna som går men det ser ut att bli bra väder och tisdag blir det fin-fint väder verkligen.
En utomhusfika då hade suttit fint.

En annan sak som jag har känt av när vi har kommit tillbaka till Turkiet igen är att jag känner att det börjar lukta pollen ute. Inte så att jag har blivit drabbad av det än men jag är inte så jättekänslig förens det bryter ut ordentligt. 
Förra året i slutet av April var fruktansvärt och ögonen rann non stop minns jag. Ett tips för er som har lite allergi med gräs, pollen, olika fröer osv. Ta med er eran allergimedicin i vår.
Annars finns det pollen medicin på apoteket här i Turkiet. Och pollen på turkiska heter polen, väldigt enkelt!!
 

 
 

1 kommentar

Kommentera