This week!

Hej härliga Måndag!
Är det inte skönt med en ny vecka? Jag tycker det, jag är alltid glad när det är måndag för det känns som en nystart varje gång.
Denna vecka har vi inga särskilda planer just nu, det enda jag vet är att jag måste åka in till Manavgat en dag för att köpa nytt shampoo och balsam.
Och Kadir ska jobba.
Sedan får vi se vad som händer. Jag hoppas på sol i veckan, idag är det nämligen riktigt mulet, tråkigt och turkiet-grått väder.
Det gråa väder vi har i Sverige går inte att jämföra med det turkiska gråa vädret dock.
 
Måndag och ny vecka betyder nytt ämne på fotoutmaningen.
Denna veckan är temat En bild på en person vars liv jag följer på internet. 
Och det är DU som bestämmer över den bilden och vem/vilka det är. Det behöver varken vara på någon kändis, någon bloggare eller någon som “alla andra följer”
Det kan ju faktiskt vara en vän, en familjemedlem eller ett djur också.
Du bestämmer helt och håller vem och hur du väljer att lägga upp veckans tema. När du har gjort det så lägger du in länken till ditt blogginlägg i mitt kommande inlägg med mitt tema och bild.
Kör du på instagram så hashtaggar du #53fotoveckor
Har du en öppen instagram så kommer jag och många fler kunna se din bild.
 
Du kan läsa mer om fotoutmaningen HÄR 
 
Ha en riktigt bra vecka!
 

2 kommentarer

  1. Härligt med måndag och oplanerad vecka!
    En fundering kring barnomsorg i Turkiet, hur fungerar det? När får barnen börja som tidigast, vilka öppettider har man, kostnad för barnomsorg, finns det privata och statliga förskolor eller bara ena sorten, finns det som i Sverige olika pedagogiska inriktningar som tex Montessori valdorf etc? Har du koll och vill skriva ett inlägg i bloggen om detta vore det superkul att veta! När börjar barnen i skolan? Är det skolplikt som i Sverige?
    Hur fungerar föräldraledighet i Turkiet? Finns det? Isf hur länge? Vore också roligt med ett inlägg om det!:)

Kommentera