Stadens hjältar!

Mitt inlägg som jag skrev igår kom tydligen inte upp så vi försöker igen.
 
Adem har haft några “youtube-favoriter” som är bra att spela när jag lagar mat eller inte kan leka med honom just då. Bland annat så är de turkiska barnprogrammen Pepee och Leliko favoriter såklart.
Vilket turkiskt barn gillar INTE Pepee?
Han tittar också mycket på sånghatten eller hopphatten med Sanna och gänget. Väldigt bra och på svenska.
Sedan gillar han också Mother goose club som är på engelska.
Nu senaste tiden har han börjat gilla Bella brandbil i Stadens hjältar. Vi laddade ner appen till min surfplatta, eller surf som vi kallar den för, och Adem gillar bil, bilen, bilar.
Ibland står han och tittar på trafiken utanför vårat hem och ropar biiiil, billeeeeeen, biiiiiil.
Biltokig kille.
 
Ni med barn (barnbarn) oavsett ålder, har de några figurer eller idoler de gillar extra mycket?
 
Här är Adems favorit just nu

5 kommentarer

  1. Her er det Brannmann Sam som er den største favoritten på tv, og det har vært nå i snart 2 år. Bra han finnes både på norsk og på tyrkisk. Emir er også ganske glad i canim kardesim og tildels pepee men det begynner å gå litt over. Han ser mer på filmer nå når han er litt større, og Dusty fra fly filmene er virkelig en han er glad i så vi har litt Dusty effekter hjemme for å si det sånn.

  2. Hej! Jag bokade biljetter till Turkiet och jag har Turkisk pass och den går ut i maj. Kommer jag komma in landet?

  3. Hej Louise mitt barnbarn är 2.5 år nu och älskar bananer i pyjamas sen finns Nicke nyfiken du kan ju alltid prova lycka till 🙂

  4. Hej! Alltså Viktor har alltid varit tokig i bilar och alla andra fordon som finns. Han är strax 3,5 och kan många bilmärken och älskar sportbilar. Annars är det Ninja Turtles och Spindelmannen som gäller nu:-)

Kommentera