Feberfri och kyckling!

Hej! Kul att ni är så aktiva och läser fortfarande trots min dåliga uppdatering. 
Adem startade morgonen med 39,6 graders feber men har tack och lov varit feberfri sen dess så nu tror jag det går åt rätt håll. 
Jag hade tänkt att laga kyckling till middag ikväll men jag vet inte vad jag ska hitta på för roligt recept. 
Har ni något riktigt gott recept så släng in en kommentar och tipsa mig. 
 
Hoppas ni får en riktig bra söndag! 
 
Och på tal om ingenting, idag när jag rensade bland bilder så insåg jag att den där turkjackan vi köpte innan Sverigeresan…den blev aldrig använd och nu är den för liten. 
Tur att den var billig 😉
 
 

8 kommentarer

  1. Hva med kylling stekt i ovn sammen med grønnsaker, olje og matgrädde (jeg vet ikke helt hva det heter på svensk, men jeg vet at grädde er fløte på svensk)
    Så kan man ha ris til 🙂
    Det gjør jeg, hvis jeg ikke vet hva jeg vil lage.
    Man kan variere mye med den retten, med og uten kjøtt og bytte ut ris med poteter osv.

  2. Hej, testade ett recpet som finns på ice.se kycklinggryta med timjan, sååååå gott. hade i purjolök, men man kan nog kasta i det mesta..
    cream fraiche var nått jag saknade när jag bodde i turkiet men det går ju att använda yogurthen eller grädde som kompliment.

Kommentera