Parneviks!

Jag måste få tipsa er om en ny serie på tv3 nämligen Parneviks. Det handlar om golfspelaren Jesper Parnevik och hans familj i Florida, USA som bjuder in svenska kända gäster till deras fantastiska hem. 
Det man också får se är vanliga, typiska händelser i vilken familj som helst. 
Men också lyx i överflöd och det är just den kombinationen jag älskar. 
 
Realityserier där människor lever i oändlig lyx nästan men samtidigt deras vardagsrummet och liv som en annan har. 
 
Parneviks kan ni se på tv3play.se om ni har missat de tidigare avsnitten. 
 
 

6 kommentarer

  1. Hejsan! Tittar på Parneviks på måndagar. Idag började Hollywoodfruarna. Hoppas allt är bra med er. Nu närmar det sig för Linda det var väl beräknat till maj. Nu bär det snart iväg till storstaden och barndop. Kramar till er alla Kicki

  2. Parneviks och Hollywoodfruar sånt skräp betalar vi TV-licens för. Nej för mej får dom programmen vara, finns vettigare saker att hitta på.

    1. Haha jag tycker det är skönt att se sånt som inte är "viktigt" och så långt ifrån ens egna verklighet. Man kan slappna av, behöver verkligen inte tänka så mycket och man för sig definitivt ett gott skratt. När det kommer till Parneviks så var det ett avsnitt där en svensk rappare och få kriminell var med. Hans liv total vände och idag är ha starkt troende och berättade en hel del kloka saker bland annat för barnen Parnevik. Men visst är det ytligt och tillgjort också. Vad gillar du att se på Nenne? Nu är det inte långt kvar till eran första resa i år. Kram!!

  3. Tyvärr så är jag helt såld på alla matprogram, även om dom börjar bli för många. Det är väl en arbetsskada hos mej som varit kokerska på dagis. Har alltid varit intresserad av barns mat och matvanor. Sedan Maya blev glutenallergiker så har ju den biten engagerat både Anna och mej. Sen är jag ju en inbiten bokläsare och då gärna en bra deckare, så hellre en bra bok än ett dåligt tv-program. Ja snart är vi i Side, men med blandade känslor eftersom min syster är väldigt dålig så jag velar hit och dit om jag skall åka men det lutar nog åt att vi kommer i ma. Skulle något inträffa så får jag väl försöka att ta mej hem. Hoppas du ordnar lite värme tills vi kommer för här hemma är det dåligt med den varan.Kram till er från oss.

    1. Men usch då, hoppas din syster kryar på sig. Och jag hoppas ni kommer iväg men jag förstår om du är orolig och velar fram och tillbaka om ni ska åka eller inte. Jag håller tummarna för att hon blir bra och att ni kommer iväg. Turkiet har också en hel del matlagningsprogram särskilt om dagarna har jag sett och ibland fastnar jag framför dem med. Förstår att ditt och Annas intresse blivit större efter Mayas allergi, och hennes intresse kanske också blir stort sen i framtiden för just matlagning. Kram!!

Kommentera