Bonusen när jag gifte mig med min man!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Kadir har sådan himla mysig familj, så goa och snälla hela högen.
För några dagar sedan åkte jag och Adem iväg till byn medans Kadir jobbade. Där var alla syskonen, syskonbarnen (Adems kusiner) och många fler.
Vi åt gott och hade det riktigt bra hela kvällen.
Innan vi åkte hem så åkte vi förbi svärfar och drack te där en stund. Det slutade med att halva syskonskaran kom dit med.
Och Adem fick äntligen träffa sin efterlängtade lillkusin Emine.
Men under kvällen var Adem missnöjd, jag tror det blev för mycket för honom med allt folk. Alla vill krama, pussa och busa med Adem och han blir lite osäker och irriterad när det blir för mycket.
Det gick bra och på hemvägen var det en väldigt glad, men trött kille.
 
Igår eftermiddag så fick jag bokstavligt hemlagad mat framkörd till dörren.
Kadirs syster Ayse, som förövrigt lagar så otroligt god mat, skickade hennes man och en dottern hem till oss när hon hade lagat deras middag.
Så jag fick fisk, ris och sallad. Sedan hade hon gjort en otroligt god ris och kycklingsoppa som jag har bett om recept på.
Och dessutom skickade hon med en påse med börek och en stor påse med apelsiner också.
Tror ni jag blev glad eller? Det är så himla gott med hennes mat och väldigt snällt av dem att komma över med mat.
Jag tror inte bara jag hittade världens bästa man, utan världens bästa svärfamilj till.
 

6 kommentarer

 1. Hej hej! Har mailat dig men vet inte om det kommit fram. Ville bara berätta att vi tog kontakt med ägaren för restaurangen och han hjälpte oss att få delar av pengarna tillbaka. Så det känns mycket bättre! Ville bara åter tacka för din hjälp! Nu ska vi snart hoppa i en taxi och ta oss till Marias affär! Är så roligt att vi har en del tips från din blogg. I morgon ska vi på marknaden i Managvat och på fredag har vi bokat en tur upp till bergen med båttur och moské besök. Spännande! Ha det fint och tack igen!
  Soliga hälsningar Sussa

  1. Hej! Oj, jag har nog inte hunnit läsa det än. Vilken tur att ni fick en del av pengarna tillbaka. Jag tror de är ändå rädda om sitt rykte och därav fick ni det tillbaka. hur känner din syster för allting nu, känns det bättre för henne? Hoppas ni återkommer och hoppas att ni hittar mycket fint i butiken. Jag har sett bilder på senaste tiden att det har kommit in massa fint. Imorgon ska jag träffa kompisar i Side men jag måste nog förbi butiken och kolla in utbudet faktiskt. Ha det så kul nu sista tiden! Kul med lite utflykter också. Kram!!

 2. inte fel att få middagen serverad sådär ! 😉
  För övrigt så har jag startat en Facebook-sida där vi som bloggar utomlands kan bli medlemmar & man får då chansen att läsa andras bloggar runt om i världen & ta del utav deras vardag utomlands !
  Gruppen heter " Utlandssvenskar bloggar " .
  Gruppen är fotfarande "under uppstart" men man kan bli medlem redan nu ! 🙂

 3. Hej

  Vi ska åka till Side snart jag är orolig över vädret hur är vädret där nu?? och om du har lust så skulle jag vara tacksam om du kan skriva lite om marknad var och när?? och vad kan vi göra i Side har nämligen aldrig varit där

  Mvh
  Donya

Kommentera