En olycka händer så lätt!

Det har varit en hektiskt morgon idag. Kadir börjar senare frukost ihop och då blir det riktig, ordentligt frukost.
Sedan har vi flyttat möbler, städat, dammat, våt torkat golvet osv i tvrummet.
Tyvärr så hade vi en liten olycka här hemma också. Adem trillade och slog sig riktigt ordentligt.
Det blev “bara” en bula men i stundens hetta så har man hjärtat i halsgropen och många tankar hinner gå igenom kroppen och man blir alldeles skakig och nervös.
 
Kadir har åkt till jobbet nu, något senare pga. detta och vi ska äta lunch här hemma.
Adem hoppar och är glad men jag tror det blir en skön vila efter maten, för oss båda.
 
Till lunchen ska jag nog se på gårdagens avsnitt av svenska hollywoodfruar, någon som såg det igår?
 

2 kommentarer

  1. Ja tänk vad fort det kan hända olyckor. Vilken tur att det inte blev allvarligare. Nej jag såg inte "the ladys" i går. Jag hamnade på en annan kanal och kollade in Ullared och folk som uppfann saker =) Var helt Ok program tycker jag. Dottern kollade däremot och hon tyckte det var bra. Önskar Er en lugn och skön fortsättning på onsdagen och att solen visar sig från sin bästa sida 🙂 Kram från mig

Kommentera