Resetips till Side!

Jag får just nu väldigt mycket kommentarer och mail om vad man kan hitta på i Side under sin semester.
Just nu hinner jag inte skriva ihop något inlägg om detta men spana in min kategori “Resetips”
Där finns all möjlig information om olika hotell, restauranger jag gillar och har besökt, vart man köper bästa fikan i Side, hur man undviker myggbett, vart man hittar väldigt billigt smink i Manavgat från kända märken som Maybelline, mycket bilder från vattenfallet i Manavgat osv.
 
Men en sak får ni absolut inte missa, och det är självklart Marias butik. Där hittar ni bästa shoppingen, bäst kvalité till riktigt bra priser.
Och jag har spanat in en hel del bilder från butiken som min man har tagit senaste tiden.
Oj, oj, oj…i år är det otroligt mycket fint och det finns verkligen något till alla. Barn, dam, herr. Tonåringar och pensionärer, bebisar och coola barn.
I storlekar från xs upp till 6xl för vuxna. Maria köper in något till alla, alla ska känna att de hittar något och är nöjda med sitt köp.
Och i år har hon verkligen lyckats med inköpen riktigt bra har jag sett.
 
Kategorin resetips har ni på den här länken—> http://louiseiturkiet.blogg.se/category/resetips.html
och vägbeskrivning till Marias butik hittar ni i detta inlägget under bilden på kartan  —>
 
 

13 kommentarer

 1. Hej!!
  Jag längtar såååååå! Drygt 100 dagar kvar.
  Lägg gärna ut bilderna som Kadir tagit, så vi ser vad som finns att shoppa i Marias Butik!!!
  Gärna lite tips om vad affärerna som bör besökas i Manavgat heter, och vart man finner dem! Sist hittade vi ju inte ens till vattenfallet 🙁
  Kramizzzzz <3

  1. Tyvärr kan jag inte lägga ut dem men du kan gå med i gruppen Marias Butik på facebook, där får du smakprov inför eran resa. Och du, det har kommit in nya träningskläder idag. My GAAAAD vad mycket snyggt det var. Vattenfallen ligger en bit ut i på "landet". Ni tar buss från Manavgat till Selale. (vattenfall på turkiska)) Kram!!

  1. Det är mest kopior ja, men det finns även ett turkisk märke som heter byebye som säljs till dam med klänningar och tunikor och även tshirts till herr. Väldigt snygga kläder måste jag få säga. Jag har ett par klänningar ifrån det märket som har används flitigt. Kul att ha något som ingen annan hemma i Sverige har. 🙂

 2. Ah, bra. Jag tycker inte alls om kopior. Har hellre små okända märken om jag inte har "the real thing". Då ska jag nog ta med familjen dit när vi åker till Side nästa gång! Mina föräldrar har lägenhet i Side så vi kommer ner i juni 🙂 /Maria
  (Sminkmaria på insta)

  1. Ja, då vet jag vem du är nu när du skrev din instagram. Jag tycker det är lite coolt med kändisar och försöker hålla ögonen öppna när jag åker till Sverige, men de verkar hålla sig undan mig haha. 😉 Jag tror du kommer gilla Marias butik då, det finns både de som är kopior och som man ser att det är ett visst märke. Dock bra kopia så att man kanske inte kan se om det är original eller inte. Men sedan finns det en hel del märkeslösa eller där märket inte "syns"
   Skulle jag vara i butiken så får du säga till och presentera dig med ditt instagramnamn, då vet jag precis vem du är 😉 Kram Louise

 3. Ja jag har ju gått förbi butiken förut, men faktiskt inte gått in. Håller mest till i östra delen av Side, men när vi åker i juni så följer sambon o hans son med för första gången så då blir det att visa hela delen av stan (och Manavgat) Haha, spelar ingen roll om man inte ser att det är en kopia. (om det inte är till grabben…) Jag köper hellre det äkta märket eller inhemska märken eller så. men det är jag. 🙂 Ja ska absolut säga hej. Om du känner igen mig o inte jag dig får du hälsa oxå. Jag figurerar ju inte så ofta på min insta med bild på mig själv, men det händer ju då o då iaf. 🙂

 4. Heejjjj☺ Åker ner till side nu på måndag den 11maj å längtar sååå! Åker med min man å två barn på 4år & 1år

 5. Hej där!!
  Försöker hitta lite priser på in blogg, men ser inte så mycket.Så jag undrar lite vad ex n öl kostar middag samt shopping typ skor t-shirt munkis mm. Bomba gärna med fler tips på prisföslag =).
  Med vänlig hälsning Jeanette

  1. Hejsan! Nej jag skriver inte så mycket om priser just utan mer om platser, restauranger och hur jag upplever dem och maten, hur jag lever mitt liv etc. När det kommer priser på ex. kläder så är det så svårt att skriva ut. Du kan hitta en skjorta för 10 euro och du kan hitta en skjorta för 350 lira. Det beror mycket på vart du handlar och även hur kvalitéten är såklart. Bra kvalité behöver dock inte alltid vara dyr. I slutet av säsongen, från September så brukar de flesta börja med utförsäljning. Årets modeller ska bytas ut till nästa sommar och under vintern är det sedan extremt billigt och även början av nästa år.
   Öl till middag dricker jag aldrig och har faktiskt ingen koll alls. Men när jag äter middag ute, utan för och efterrätt och ett glas dricka till så går det på ca 35-40 lira. Hopas det gav lite tips iaf.
   Kram Louise

Kommentera