Glest i bloggen!

Just nu är jag inne i en bloggsvacka och varje gång jag öppnar för att skriva något så är det bara tomt.
Jag hittar varken ord eller inspiration till att skriva något alls tyvärr.
Men jag hoppas att jag finner lite energi och inspiration snart och kommer uppdatera mer flitigt framöver.
Tills dess får ni stå ut med dessa glesa uppdateringar.
 
Vi ses och vi hörs!

6 kommentarer

 1. Hej Louise! Det är kanske inte så konstigt,för så flitig som du brukar va 😉 nån gång blir det väl idétorka för dej också! Du får ta en paus,sen kommer du säkert tillbaka med mycket ny kul och intressant läsning;)kramar

 2. Undra vad det är som har gjort det tomt?
  Vad hindrar dig?
  Det räcker om du berättar vad ni åt till lunch och om solen skiner…

 3. Hej! Jag o min familj kommer till Side 16/6, ska bo på Side resort. Har några funderingar… Visst är det ganska nära Marias kläder? Hade tänkt shoppa där, skönt att veta pris i förväg o förhoppningsvis slippa pruta..brukar iofs vara ganska bra på det, men så drygt! 🙂 Sen undrar jag om det finns något bra hamam eller massage i närheten som inte kostar alltför mycket? Ha det gott! Kanske ses i butiken i sommar 😉

  1. Hej! Side resort ligger ganska nära Marias butik ja. Gå bara upp till stora rondellen med den stora flaggan i och sedan ner mot havet. Om ni vill fråga er fram så fråga efter Dogan hotell. Då kommer ni till havet och strandpromenaden. När ni har havet framför er så ska ni gå till höger ett par meter och sedan kommer Marias butik och Marias kläder. Samma butik.
   Hamam och massage har jag dåligt koll på eftersom jag själv inte går på det. Men det finns en även det vid stora rondellen, precis vid bankerna om du vet vart det ligger. VIP hamam tror jag det heter. min familj har varit där och är nöjda med både priset och utförandet.

   Hoppas vi ses i sommar! Kram Louise

Kommentera