6 kommentarer

 1. Hej Louise! Befinner mig sedan i måndags återigen i Side.
  Var ju faktiskt bara ett halvår sen sist (när det regnade som jag
  brukar påminna dig om). Hur som helst, tog mig till Marias Butik
  igår och växlade några ord med Kadir. Ifall han nämnt något, så
  var det jag.
  Kram

  1. Hejsan! Jag hörde att du hade varit inne i butiken. Kadir berättade det samma kväll. Först visste jag inte vem det var men när han sa att du hade varit där när det regnade massor så visste jag precis vem han menade. Handlade du något? Och vad tyckte du om alla nya modeller som har kommit in? Kadir läser inte min blogg så han blev så förvånad att du visste att vi hade målat om för att det hade regnat in hos oss. Haha, jag sa till honom att ni som läser vet så mycket mer än vad han tror. 🙂 Ha en fin semester!! kram

 2. Haha, ja jag sa till honom: hello Kadir, it feels like I know you! Sen berättade jag naturligtvis varför =)
  Sa också då att jag varit där när det regnade. Han såg lite frågande ut först, så jag nämnde väggen och er soban. Då såg tom min familj lite förvånad ut hihi.
  Jag handlade inget, men ena sonen hittade lite. Fanns mycket fint!

  Imorgon, måndag, åker vi hem. Veckan har gått alldeles för fort. Men regnet slapp vi denna gång.

  Ta hand om dig och familjen!
  Kram

  1. Hahaha jag läste denna kommentaren när jag skulle natta Adem och började skratta högt åt den. Då började Adem också att skratta. Ja jag förstår att både Kadir och även din familj såg lite förvånade ut. 🙂 Hoppas ni hade en bra semester, idag ska vi få 27 grader så då åker Adem och jag in till butiken en sväng och hänger där. Det blir nog lite glass också. Kram!!

Kommentera