Bröllopsfirandet igår!

Ni vet när man har skrivit en låååång text och hela datorn stänger av sig själv. Och texten inte är sparad…
Det har precis hänt mig. Men det är bara att börja om igen. Tyvärr blev denna text kanske inte lika bra som första men det funkar.
 
Gårdagen blev jättebra utan att vi hade planerat någoting nästan.
Vi pratade kvällen innan om ifall vi skulle äta middag ute för att fira våran tvååriga bröllopsdag, men eftersom Kadir var ledig hela dagen så ville vi gärna besöka hans familj och det passar bäst på eftermiddag-kväll.
Så morgonen började med att leta upp ett ordentligt frukosthak för att äta en brakfrukost på.
Det finns en hel del sådana längst med Manavgatfloden och upp mot green Canyon. Men det gäller att hitta någon bra där frukost är god och att man får mycket att välja på.
Vi åkte runt ett tag men valde tillslut att åka till Irmak Garden som vi besökte förra sommaren också.
Det är ett litet restauranghak där de brukar ha mycket bröllopsfester så stället kändes säkert och lite “mer” än de övriga frukosthaken.
Och vi valde verkligen rätt kan man väl säga. Frukosten bestod utav flera olika röror av olika slag, honun, jordgubbsylt, olika sorter oliver och ostar, ägg, sallader, gurka, tomat, pommes frites, friterat bröd, vanligt bröd och sedan beställde vi in gözlem som är ett bakat bröd med valfri fyllning i.
Vi valde en sort med spenat och getost och en annan med bara getost.
Vi åt och vi åt och vi åt alla tre. Det var så gott och det tog aldrig slut kändes det som.
Efter ett tag sa både jag och Kadir att vi är egentligen mätta men det är så gott så man kan inte riktigt sluta äta.
Till detta drack vi turkisk te och Adem fick körsbärsdricka.
 
Efter den goda och långa frukosten så fick Adem leka av sig i lekparken med massa andra barn som var på besök denna dag.
Vi åkte hem och tog det lugnt ett par timmar, Adem fick äta lunch men jag och Kadir hoppade över det för frukosten hade gjort oss så proppmätta.
Efter lunchen så skypade vi med mosterEa i Norge. Det var riktigt längesedan vi gjorde det och vi hade väldigt mycket att prata om.
Hon har knappt 2 veckor kvar till BF och det ska bli så spännande vad det är för en liten person som tittar ut.
Mest troligt en blond med blåa ögon tror jag, precis som sina föräldrar. Tänk att jag ska bli moster, vad kul!!
 
Efteråt så sov vi alla middag vilket var behövligt tror jag. Och när det var dags för middag här hemma så hade jag varken ork eller idé på vad vi skulle äta. Vi hade inget klart att tillaga så tillslut bestämde vi oss för att beställa hem Pide (turkisk pizza) Helt okej och framför allt skönt att slippa laga mat. Ibland måste man få vara lat av sig.
Vi gjorde oss klara och åkte iväg hem till svärfar och hans fru. Där drack vi te, åt kakor, popcorn och turkisk delikatess.
Adem var riktigt aktiv, sparkade boll och busade för fullt. Han höll verkligen alla igång och slängde huvudet bakåt och tjöt av skratt i sällskap av oss.
Det är så härligt att se när han verkligen trivs och har det bra och roligt. Älskade lilla son.
 
Vi blev kvar till strax efter 22 faktiskt så när vi åkte hem så var vi alla trötta men väldigt glada.
Denna spontana bröllopsdag blev alldeles perfekt och lagom, precis som jag ville ha det.
 
 
 
Och störst av allt är kärleken…

3 kommentarer

  1. Hej
    Följer just flera vädersajter. Har hittat accuweather som visar vädret ända in i juni. Känns inte direkt tillförlitligt. Jag åker till side 14e maj och enligt den väderrapporten så ska det vara regnskurar och åska 15/16/17e maj. Vad tror du? Är det troligt att det blir så eller tror du att det ändrar sig ju närmre vi kommer iomed att det ändå är 2,5 vecka tills dess. Hur stor är risken att det blir regnskurar o mulet 3 dagar i sträck? 🙁

  2. Hej Louise! Låter som ni har haft en härlig dag tillsammans;) oftast så blir det som är spontant bäst,när man planerar för mycket så är nog förväntningarna höga och då är chansen större att man blir besviken,det är min erfarenhet iallafall! Kram

Kommentera