Svenska matförrådet är uppdaterat!

I påsen som jag fick utav Anna häromdagen så fanns massa gott som jag gillar.
En påse gifflar, noblesse och en citronmajonäs. Dessutom fanns det ett paket till blivande storebror Adem. Han fick öppna det på morgonen och i paketet fanns två böcker från Stadens hjältar med Bella brandbil och Palle polisbil.
Han blev jätteglad och jag med över våra nya presenter.
Jag fick dessutom ett jättefint kort utav Anna där hon tackade för det jag delar med mig om på min blogg, tips om Turkiet men också mitt liv här.
Jag blev nästan lite rörd och detta kort ska jag verkligen spara på. Jag tänkte nästan skriva att jag ska rama in det men det kommer jag nog inte att göra haha.
Tack så jättemycket Anna med familj, ni kan hitta hennes blogg på den här adressen: http://sneckan.blogspot.com
 
 

 
 
Igår strax innan lunch så hoppade Adem och jag in i bilen och mötte upp Anna, Lena, Felix, Melvin och resten av gänget för en lunch.
De bor på Side resort och vi bestämde oss att testa en ny restaurang för i år, Miracle. Jag kommer berätta mer om restaurangen i ett senare inlägg, om vad vi tyckte om stället och maten osv.
Felix och Adem är jämngamla, bara 5 månader emellan dem medans Melvin är lite större men alla barnen lekte jättebra tillsammans.
Jag beställde in pizza och den var hur god som helst. Jag är ganska liten i maten men äter gärna och ofta. En hel pizza äter jag sällan upp men denna gången lyckades jag och det var nog mycket tack vare att den var så tunn.
Vilket gjorde den ännu godare tycker jag.
 
 
 
Vi fick en härlig pratstund innan delar av gänget drog sig vidare och ville bada i poolen.
Anna, Lena, jag, Adem och Felix förflyttade oss en bit bort, till Miami restaurang och bar där vi köpte glass.
Jag och Adem delade och det var nog precis att vi fick i oss glassen. Herregud så mätt jag var sen efteråt.
Men gott var det och väldigt trevligt. Det är alltid kul att träffa detta gäng och så himla synd bara att det blir så sällan.
Utav gänget fick vi även massa godsaker, lite som jag hade gjort beställning på bland annat Kungsörnens ideal makaroner och skorpor. Sedan fick vi noblesse också, vilket var tur det.
Kadir har nämligen hittat en ny favoritchoklad….fast jag tror han fortfarande gillar Marabou lite mer.
 
Adem fick även en jättehärlig och fin sångpåse. Men just nu ligger den i bilen där jag glömde den så ni får se den senare.
Annas blogg hittar ni på den här adressen: http://www.annakarlsson.se/blogg/
 
 
Efter glassen vinkade vi hej då och åkte vidare ner mot butiken. Vid den här tiden skulle Adem ha sovit middag för länge sen men han höll verkligen i gång, mer än vanligt tillsammans med Felix och när vi kom fram till butiken och hälsade på BabaKadir så blev det ännu mera spring och bus.
Där träffade jag några stammisar, Bettan kom ner och sa hej och jag fick även ett “startkitt” från henne som de delar ut på hennes jobb.
Hon är barnmorska och det var ett jättefint paket med två strumpor från p.o.p och Lindex, lite små krämer, en förpackning tvättlappar och de smarta mössorna som barnen får när de föds på sjukhus i Sverige.
Perfekt för våran kommande lilla bebis i vinter. Strumporna blir perfekt för de var tjocka och varma.
 
Precis när vi skulle åka så kom Elsa och vi hann krama om varandra en stund och prata innan jag och Adem åkte hemåt.
 
När vi kom hem så sov Adem bara 30 minuter totalt. Vi var så himla mätta från lunchen så det blev bara några pannkakor till middag och sedan slocknade vi ganska snabbt när det var dags att sova.
Det resulterade i en megasovmorgon till kl 09.20 idag. Inte helt fel.
 

1 kommentar

Kommentera