Regn på midsommar i Turkiet!

Regnet öser ner hos oss här i Manavgat och åskan har satt igång. Det slår aldrig fel, 2010, 2012 och nu 2015 har vi haft regn i Side/Manavgat sen 2009 då jag har befunnit mig här på midsommar.
 
Och ännu en gång undrar jag om jag inte borde bli metrolog, jag lyckas ju alltid med mina väderprognoser när det kommer till regn tydligen. Och sol med för den delen, men det är lite lättare att gissa sig till.
 
Midsommar 2011 i Side

6 kommentarer

  1. Ja,regn verkar ha fallit lite överallt. Men sommaren verkar ha tagit paus nu igen här hemma i sverige. Verkar vara varmt i turkiet just nu. Kommer snart att befinna oss i side, känns bra att komma tillbaka. Denna gången måste vi hitta till Marias butik.

    Gillar din blogg och grattis till nya bebisen i magen.

    1. Ja med tanke på att de var sådant kanonväder förra året i Sverige så tror jag faktiskt inte det blir de i år. Tur att ni har resa bokad. Marias butik ligger inte i gamla stan som många tror utan på utsidan vid strandpromenaden. Precis bredvid Dogan hotel och tropic hotell. Tack för din fina kommentar. Kram!!

  2. Okej. Äch man måste inte göra turisterna nöjda och göra så. Vill man fira midsommar så får man göra det hemma i Sverige ju 🙂

Kommentera