Bad idag igen!

Här är årets semesterlirare, Adem!
Ni vet, killen som älskar vatten. Och att hoppa. Och att plaska. Och som har en massa energi alla vakna timmar på dygnet.
Igår var vi vid Sunflower och bada i havet med pappa och även Oscar och Wilma var där fast dem badade i poolen.
Jag tänkte att det kanske är lättare eller i alla fall roligare att bada där det inte är så djupt. Så får Adem plaska lite. 
Han var helt vild och galen och älskade vågorna som kom. De små som är i kanten på västra stranden dvs.
Han har inga problem att få saltvatten i ansiktet och Kadir har lärt honom det redan förra året men även i år.
Men jag försöker ändå vara försiktig så att han inte får i sig för mycket saltvatten, får kallsupar och framför allt får i sig vatten i lungorna.
Men att vara försiktig med en vilding som älskar vatten är svårt. Särskilt när man är gravid och det blir lite tungt och jobbigt.
Vilket fall som helst. Idag blir det lite bad igen nu på eftermiddagen. Adem fick en jättebra och snygg UVtröja från H&M utav sin morfar som passar alldeles utmärkt.
Där vi bor finns inga UV kläder för barn, jag vet inte hur det är i resten av Turkiet. Men ett tips till barnfamiljer att packa ner till sina barn från Sverige iaf.
 
Update: Vi stannade hemma idag. Efter mycket övervägande fram och tillbaka så kände jag att både jag och Adem var trötta från gårdagen och dagen innan så en hemmadag passade oss bättre.
Vi har dessutom sovit middag i 2 timmar vilket passade mig väldigt bra och var nog behövligt.
Kadir har lagat dolmar här hemma och är ledig idag.
Och det blev bra med en hemma dag för att ladda upp inför morgondagen. Först vaccination för Adem och sedan är det födelsedag och kalas heeeela dagen.
 

1 kommentar

  1. Men lilla söta då! 🙂
    Haha, kan säga att det går alltid att försöka tämja en väldig i vattnet, men du lär nog inte lyckas 😉 Jag var likadan när jag var liten haha!

Kommentera