Födelsedagspresenter till en 2åring!

Här är några utav Adems födelsedagspresenter som han fick i fredags. 
Det var alldeles lagom och han leker med allting, sked och gaffel har han invigt och tröjan och västen får han inviga i höst och vinter. 
Han fick också kritor, såpbubblor och en liten boll till fotbolls målet som inte kom med på bild. 
 

6 kommentarer

  1. Fina presenter. Min son var med boll tokig när min kompis fråga honom vad önskar du i julklapp sa han en BOLL. Då sa hon men de är väl bättre när du fyller år till sommaren då sa han då vill jag inte ha något!! Så det blev en boll 🙂 Kram

  2. Vilken bra blogg! Jag och min familj kommer att åka till Side i slutet av juli och jag skulle behöva ha lite shoppingtips (en dotter som älskar att handla) Vi kommer att bo på Pegagos World finns det affärer där omkring (promenadavstånd)? Har sett att du tipsar om Manvagat är det billigast där? Hur långt är det från vårt hotell?

    Blåsiga hälsningar från Sverige:)Marie

  3. Tack för att vi fick vara med och fira Adem. En mycket trevlig kväll. Nora berättar för alla här hemma om Adem och hur kul de hade. Kramar till er från ett regnigt och kallt Sverige(13 grader!) / Nora och Fia

  4. Tack för att vi fick vara med och fira Adem. En mycket trevlig kväll. Nora berättar för alla här hemma om Adem och hur kul de hade. Kramar till er från ett regnigt och kallt Sverige(13 grader!) / Nora och Fia

Kommentera