A bird with a french fry!

Det var ingen bra start på denna dag vill jag lova.
För det första vaknade jag i natt efter en dröm, inte direkt mardröm men det slutade med att jag hade parkerat min bil i ett ganska så tomt Stockholm runt slottet och jag kunde verkligen inte hitta bilen någonstans.
Sen kunde jag inte somna om alls så när första utropet från minareterna började vid 5 tiden så blev jag lite stressad. Det är då solen går upp och man vet att nu är det snart morgon.
Men någon gång där lyckades jag somna tillslut.
När dagen sedan väl började för min del så var jag rejält illamående. Det har jag inte varit på länge nu vilket är väldigt skönt men idag satte det igång igen.
När Adem väl skulle vila middag vid 15-tiden så tänkte jag passa på jag med och ta igen iaf lite förlorad sömn från natten.
Men efter någon halvtimme ringde det på dörren och det var posten som sökte efter någon som inte bor i våran byggnad.
Och efter det kunde jag inte somna om.
Nu har iaf Adem vaknat och vi har haft lite eftermiddagsfika här hemma med några kakor och mjölk.
Jag känner mig bättre nu. Illamåendet har släppt och jag är inte riktigt lika trött som i morse. Men jag ser fram emot kvällen och att det snart är dags att sova igen.
 
Imorgon ska vi nog åka och bada på förmiddagen. Den senaste veckan har Kadir och Adem åkt själva flera gånger till havet för att bada för jag har helt enkelt inte orkat åka med.
Men nu när temperaturen har gått ner en bit så känner jag att det nog är dags för ett dopp i havet igen.
Om 2 månader är det nog slut med det, då är det sista riktiga varma månaden och sedan kommer Oktober och förhoppningsvis regn och höst.
Som jag längtar, men jag gissar på att ingen av er håller med om det. Eller?
Någon som längtar till hösten och regnet mer än jag?
 
Så här kände jag mig igår efter besöket hos doktorn.

4 kommentarer

  1. Jeg lengter så etter slutten av september og høst. Mye regn og deilige temperaturer. Vi er på en 4 ukers ferie i Norge nå for å slippe unna litt varme, men skal hjem igjen 6 august, og da er det jo så himla varmt!

    Gratulere så masse med en jente på vei forresten. Utrolig gøy 🙂

  2. Nä fy inte höst det känns redan så vissa dagar. Vill hellre då ha Tukisk höst än Sveriges höst haha. Hoppas du får sova bra i natt fina du. Kram

  3. Hej befinner mig nu i Kumköy. Åkte bussen förbi Discovery park påväg mot manavgat. Är det något du kan rekommendera ? Hittande inget direkt på nätet om parken Såg några dinosaurie , finns det något mer ?vh Annika

Kommentera