Soligt i Turkiet!

Här kommer lite bilder som pappa tog när de var på semester hos oss i Side. 
Jag älskar badbilderna längst ner. Även om västra stranden är mer barnvänlig enligt många då det är långgrunt var det tuffast för mig där. Vågorna som kommer vid strandkanten är ganska så mäktiga för en 2 åring. Och jätteroliga. 
Samtidigt blev det jobbigt för mig att stå böjd en längre tid nu när jag är gravid så att sitta ner i vattnet var lättare men samtidigt också svårt att hålla balansen sittandes, ha koll på Adem och samtidigt själv undvika att inte bli “överkörd” av vågorna. 
Jag var helt slut efteråt. 
Adems kramar och pussar på mig är inte bara uppe på det torra utan även bland alla vågorna som ni kan se. 
De första bilderna är från första kvällen när vi gick in till gamla stan för att äta middag. 
 
Vad långt hår jag har här förresten. Jag klippte mig för ett tag sedan och har helt glömt att visa er det. 
Säkert 7 cm kortare efter det, vilket behövdes som ni säkert kan se. 
 

3 kommentarer

  1. Hej Louise! Vilka härliga bilder:) nu vill man bara att tiden ska gå fort till vi ska ner till Side! Som vanligt blir man glad av att se Adem;) han verkar va så glad o harmonisk:) ha det bra!kram

Kommentera