Väder i Side!

Den här sommaren har varit extra jobbig med värmen tycker jag. Inte för att det är värre än de tidigare åren men det är väl extra jobbigt att vara gravid i denna värmen. Och dessutom har Adem en helt annan energi än förra året. 
Sen en månad tillbaka så har värmen varit jobbig för mig och jag längtar till att temperaturen inte är mer än 30 grader i skuggan på dagarna. 
Och det verkar som om jag får vänta ett tag till tyvärr…
Idag började dagen bra med lite moln och svala vindar. Jag hade så mycket mer energi och städade bland annat våra balkonger.
Det var på förmiddagen det. Sedan försvann molnen och de svala vindarna och solen dök upp tillsammans med värmen. 
När jag tittade på veckans kommande väder så verkar det som om vi ska få det riktigt varmt igen. 
Jag. Orkar. Inte
 
Så här ser det ut i veckan. 
 
 

5 kommentarer

  1. Men skojar du med mig??? Jag var helt fäst vid tanken på att det skulle vara svalare nu den senare delen av augusti. Men icket! Förstår att de hemma i Sverige och de som bara är här några veckor inte förstår vad vi gnäller över men att ha det såhär hett i flera månader är inte att leka med. Och att vara gravid och ha ett litet energiknippe att ta hand om samtidigt i denna värme – i can’t imagine…

  2. oj va varmt ni har, du skulle nog ha det lite bättre i Sverige nu, äntligen har vi sol och 20-25 gr toppen skönt, efter denna skitsommar, nu plockar vi hjortron, blåbär o hallon, snart är även lingonen mogna. Men vi längtar alltid efter Turkiet men ej när det är sådär varmt, vi gillar att va där i Maj eller Oktober lagomt varmt då, kram till dej o din fina familj

    1. Åh lite hallon och hjortron i frysen är ju så gott att ha och ta fram till hösten. 🙂 Nej, håll er här ifrån iaf några veckor till. kommer ni i Oktober igen? Kram!!

Kommentera