Shopping i Sverige via kompis!

Idag har vi varit in till Side, eller rättare sagt Kumköy för att hälsa på min kompis Frida som har varit här på semester i snart två veckor nu.
Det var skönt att komma ut ett tag eftersom vädret var lagom och vi har inte varit ute på det sättet på ett par dagar, just på grund av värmen.
Men vi fikade på hotellrummet och AC är ju ännu skönare än svala vindar lite då och då.
Adem höll sig ganska så nöjd i 3 timmar, lekte, pussades och kramades, pratade om olika former på engelska, pratade om djur på svenska, sparkade lite boll och sånt där.
Och sedan åt vi kakor såklart.
Det var en härlig eftermiddag med mycket prat.
 
Efteråt så åkte Adem och jag ner till butiken när vi ändå var i Side och sa hej till babaKadir i butiken och resten av kusinerna och släktingar som jobbar där.
Vi hann till och med att äta lite middag där innan vi hoppade in i bilen igen.
På vägen hem somnade Adem och han sover just nu men jag ska väcka honom snart.
Hans middagsvila blev förskjuten idag och samtidigt är det snart dags att sova för natten så han får bara sova en lite stund.
Håll tummarna för att han sover under natten med. Att han somnar senare är inga problem, men sover han inte om natten så blir det bara jobbigt.
 
Frida hade handlat lite åt mig i Sverige. Visste ni att bland annat Ica säljer bra och framför allt ekologiska barnkläder till billigt pris. Leta efter I love eco i din Ica affär.
Leopardsättet köpte jag därifrån, med hjälp av Frida och jag tror det blir superfint i vår på henne.
 

1 kommentar

Kommentera