Väder i Turkiet!

Det är dags att uppdatera oss lite om vädret tror jag.
Förra veckan blödde Adem näsblod vilket jag genast listade ut varför, nämligen väder förändringar!
Kroppen påverkas mycket utav väderförändringar, för vissa mer och för andra mindre.
 
Sen några dagar tillbaka så har det blivit svalare i luften, framför allt på kvällar och nätter. Mer behagligt med andra ord.
Vissa dagar har fortfarande varit riktigt varma men ju mer dagarna går ju mer behaglig värme har det varit i Manavgat och Side.
Nu vill jag inte oroa er som är på väg ner, det är fortfarande varmt. Men det är inte den ordentliga hettan som varit sen i slutet av Juli.
Detta har varit den jobbigaste sommaren med tanke på värmen och graviditeten för min del och det som brukar vara 2 veckor ordentlig hetta var i år väldigt mycket längre.
Men nu känner jag att det känns mycket bättre och inte alls lika jobbigt längre.
Framför allt sover både jag och Adem bättre på nätterna och jag kan röra mig i hemmet och fixa med saker på ett helt annat sätt.
Min ork och energi är betydligt bättre än vad den varit en månad tillbaka.
Sedan längtar jag fortfarande väldigt mycket till dagarna då jag kan ha linne och leggings utan att svettas precis hela tiden. Men det kommer också så småningom.
 
Så här ser temperaturerna ut framöver. Temperatur mellan 33-36 grader fortfarande i skuggan men skillnaden är nätterna då det kan gå som kallast under 20-strecket.
Där ligger den stora skillnaden vilket gör att dagarna känns något lättare och lite, lite svalare.
 

Kommentera