Vacker utsikt hos oss!

Jag har visat er bilder på detta förut men jag bara måste visa er igen. Våran solnedgång hemma hos oss och den utsikten vi har mot Side, Kumköy och åt Antalya hållet, det är så fantastiskt vackert.
Och så fridfullt. Jag ångrar inte en sekund att vi flyttade ifrån Side och till Manavgat för vi har verkligen det bästa av allt.
Här är en bild jag tog häromkvällen, precis som den är. Inte redigerad eller fixad någonting med ljus eller färger utan precis så det ser ut hos oss.
Visst är det vackert?
 

6 kommentarer

  1. Hejsan! Sitter på balkongen och äter sista frukosten för denna gången. Känns vemodigt tiden har gått alldeles för fort. Tänkte titta efter någon billig resa när vi kommit hem, men hörde att de flesta små hotell stänger om nån vecka. Ni får ha det så bra många kramar till er. Kicki

    1. Herregud vad tiden går fort. Men ni får kika billiga resor igen. Ni kan ju boka bara flyg och hitta fler hotell via hotels.com eller booking.com så har ni lite fler alternativ än bara svenska charterbolagens. Vi ska i veckan få liiiten regn, men det är knappt 2-3 mm på 3 dagar. Jag tror mycket kommer dra förbi också. Först i slutet av oktober börjar det komma mer men inte ens en hel vecka med regn. Ha en bra resa hem! Kram

Kommentera