Vaknade utav regnet!

Jag vaknade väldigt tidigt denna morgon utav ett ordentligt åskoväder och strax därefter så kom det en skur med regn också. 
Så förmiddagen i Side och Manavgat var lite molnig men solen har kommit fram och även om det är svalare så är det skönt väder med en temperatur på 29 grader i skuggan. 
 
Tur var det att jag vaknade imorse när det satte igång och regnade för jag hade tvätt på balkongen.  
Jag har tagit av och tvättat klädseln på soffan och det var verkligen på tiden. Det senaste året så har Adem gått från bebis till pojke och därmed kladdiga fingrar överallt. 
Plus jag som har slängt upp fötterna i hög position den första tiden som gravid när jag var trött och energilös.
imorgon väntas det regn igen, men vi får se hur det blir. Det kan också bara dra förbi eller komma under natten.  
 
Ha en bra dag! 
 
Update: Det blåser och regnar ordentligt just nu och jag tror att vi kan bli strömlösa framåt kvällen. Det brukar bli så ibland när det är oväder hos oss, och det behöver inte vara jättemycket oväder för att det ska ske. 
Hoppas att vi får behålla strömmen men om inte så har jag iaf förberett ett inlägg framåt kvällen för er. 
Bra va?
Och en annan positiv sak med ovädret nu är att vi mest troligt får fint väder på torsdag när bayram börjar och varar i 4 dagar. 

4 kommentarer

  1. Hej
    Så kul att vi hittade din blogg. Det var mina döttrar som kände igen dig från butiken där vi handlat av dig , som för övrigt den bästa butiken i Side som vi alltid besöker när vi är där. Vi ska till Side den 30/9 och bo på Side resort . Det ska bli så härligt att få åka ifrån hösten här i Sverige= regn och rusk, mörkt och kallt

    1. Hej! Nej, det är lugna gatan nu och har varit i en vecka nu så ni kan röra er fritt och ha en skön semester som planerat. Marias butik ligger inte långt ifrån Side resort, ta er bara ner till västra stranden och strandpromenaden. Fråga om Tropic hotell så kommer ni hitta lättare, då blir ni inte missvisade utan kommer fram ordentligt. Och glöm inte att hälsa från mig när ni är på plats!! Ha det så bra! Kramar Louise

  2. Tack för att du bloggar, det är toppen för oss som ska på semester till Side att få lite info, särskilt om vädret 🙂 När du skriver att det ofta blir strömlöst, varar det en längre tid då? Enligt Smhi ska det vara regn och åska de närmsta dagarna så tänkte om vi ska förbereda oss för att sitta i mörkret på kvällarna 😉

Kommentera