Sjukstuga och to-do-list!

Vi har sjukstuga här hemma. Ja, egentligen är det väl inte så jätteallvarligt men det tar mycket extra energi som jag inte har numera.
Adem hostar snor till och från och näsan är ganska så full på morgonen men jag tror och hoppas att det går åt rätt håll.
Denna morgon, efter frukost så fick han massage med riktig olivolja. Det gjorde nog susen för honom.
Annars så har vi tvättat gardinerna här hemma idag som dagens stora hus-syssla. Vi har så himla högt i tak så jag når inte ens om jag står på ena fåtöljen för att ta ner dem.
Kadir som är 183 når precis lagom, så det är en bit upp och därför måste han ta ner dem, jag får köra igång maskinen och sedan får han sätta tillbaka dem igen.
 
Förutom detta så MÅSTE vi, med stort M, tvätta våra mattor här hemma. Helst innan helgen men jag vet inte om vi får iväg dem på mattvätt innan dess. Men jag håller tummarna för det.
Barnrummet/förvaringsrummet är prio ett att få ordning på här hemma och sedan ska barnvagnen städas och tvättas i dagarna. Och babyskyddet till det.
Sedan har vi skåpen, framför allt de i köket, som ska städas ut. Ja, vi boar för fullt här hemma. 
Det mesta är sådant som vi annars gör varje höst men det är klart att det blir mer viktigt nu, och lite tidspress, inför våran stora leverans i December då lillasyster kommer.
Jag vill ha allting klart så att vi bara kan fokusera på henne sen och slipper tänka på att vi inte hittar saker här hemma för att allt är i oordning eller att vi inte får plats för att vi inte har rensat ur ordentligt.
 
Övrig städning kommer bli av ändå såklart men det är vissa saker som måste verkligen prioriteras denna måndaden och början av nästa.
Och sista shoppingbitarna dessutom. Jag har fortfarande inte hittat de där första bebiskläderna ännu, de som ska med till BB och användas de första två veckorna till lillasyster.
Efter 2-3 veckor så har redan lillasyster växt till sig en bit och de allra minsta storlekarna kommer vara för litet.
Så var det med Adem iaf och därför vill jag inte ha något fancy pancy som hon ändå växer ur direkt och knappt hinner användas.
Men något måste vi ha och det är klart att man vill köpa något fint, men gärna på rea helst. Det hade varit det allra bästa.
Jag gillar rea, vem gör inte det? Då tjänar man ju nästan pengar på shoppandet.

Kommentera