Lökigt!

Idag tog jag en ordentlig och lång dusch på förmiddagen och det behövde jag verkligen. 
Jag är nog på väg att bli sjuk jag med men kroppen håller emot så att jag orkar ta hand om Adem ordentligt. Hoppas bara inte alls slår ut när Adem har blivit frisk bara.
Hans snuva är då gott som borta men han har fått en rostig hosta och låter lite besvärad när han andas. 
Däremot så är han pigg och har mycket energi och istället för att ta han till doktorn och få i honom en massa mediciner så försöker vi få han att självläka. 
Det tror jag är nyttigt och blir positivt i framtiden när han blir äldre. Att kroppen är stark och vet hur man läker själv. 
Och han är som sagt full med energi från morgon till kväll, äter bra och dricker mycket vatten. 
 
Nu ska vi vila middag här hemma. Både Adem och jag behöver det. 
Dessutom har jag ställt en tallrik med några lökbitar och varmt vatten vid sängkanten. Det är ju supertricket för hosta som säkert många av er har testat. 
Nu ska vi testa det med och se ifall hostan försvinner. Håll tummarna för att vi snart blir friska här hemma och att jag får samma energi som Adem har. 
 
 

5 kommentarer

  1. Hej vad gör du med löken?? Äter man den eller kokar man den o lägger som en omslag?? Förklara lite bättre tack. Lycka till :))

  2. Hej vad gör du med löken?? Äter man den eller kokar man den o lägger som en omslag?? Förklara lite bättre tack. Lycka till :))

  3. Hej vad gör du med löken?? Äter man den eller kokar man den o lägger som en omslag?? Förklara lite bättre tack. Lycka till :))

  4. Hej vad gör du med löken?? Äter man den eller kokar man den o lägger som en omslag?? Förklara lite bättre tack. Lycka till :))

Kommentera