Oväder och granatäpple!

Igår kom våra grannar över med en påse med granatäpple. Så gulligt utav dem och passande verkligen efter natten som var så att jag kunde starta dagen idag med ett glas färskpressad granatäpple.
Natten som var ja…det började blixtra, åska och regna en hel del efter midnatt och höll i sig ett tag.
Jag sover ganska så oroligt dessa nätter när vi har sånt väder och dessutom rörde sig bebisen mycket i magen.
Sedan var Adem pigg igår kväll men jag vill ändå ha lite koll med febern och så under natten, så vid 2 i natt var jag uppe och kollade tempen på honom.
Då var den på 37 men vid 6 imorse så var den uppe på 38 grader. Adem brukar ha runt 36 i vanliga fall så han hade feber men när vi gick upp klockan 8 så var den borta igen och hela denna dagen har han mått bra, varit pigg och framför allt druckit vatten.
Nu får vi hoppas att detta går över av sig själv bara.
Men efter dessa uppvak i natt så känner jag mig riktigt trött. Nu ska Adem sova en stund och jag tror jag passar på med.
Dessutom står det i min graviditetsapp att man ska passa på att vila en stund under dagen nu från v.33 så det låter ju faktiskt bra för mig idag. Bättre att vila en stund än att ta en kopp kaffe dessutom.
 
Och på tal om vädret då…jo efter nattens oväder så var det lite molnigt och mörkt till en början på morgonen men det drog snabbt över och nu har vi det riktig soligt och fint väder med en temperatur på ca 27 grader i skuggan.
 
 
 
 

Kommentera