Today has been cancelled!

 
Jag är inte den som tycker om att klaga. Jag ser oftast saker från den ljusa sidan, what doesn’t kill you make you stronger, positiva tankar och att allting inte måste vara “perfekt” eller bli som man tänkt sig. 
Men idag har det verkligen varit en riktigt skitdag där min kropp, magen framför allt har sagt ifrån och strejkat. 
Jag har hela tiden sagt att jag har en lätt graviditet, inga problem och även lättare när det är sista biten än med Adem I magen sista tiden. 
Men idag var allt tvärt om och allt var skit. Bara skit. 
Och det är väl bra och tur att man har dem dagarna med men jag hoppas ändå att morgondagen blir bättre. 
Vad som utlöste skiten idag var antagligen att jag gick för mycket all in och tog ut mig för mycket igår när jag städade och gjorde rent på golv och listerna i lägenheten efter att mattorna åkte iväg på tvätt. 
Vad som gjorde min kväll bättre idag var att mattorna kom tillbaka rena, fina och med en parfymdoft som luktar gott. 
 
Nu ska jag bara få denna kväll att gå lite snabbare, hoppas på att jag får sova hela natten och se fram emot morgondagen. 
Ny dag, nya tag. 

1 kommentar

  1. Hej Louise! Aj aj,du måste vara rädd om dej<3 din kropp säger nog till dej att ta det lite lugnt nu;) hoppas du snart mår bättre! Kram

Kommentera