Lunchtid en Söndag i Side!

Igår hade vi tänkt att vara hemma hela dagen men Kadir ringde och sa att det var så fint väder så vi åt en tidig lunch och åkte sedan in till Side och butiken. Med oss hade vi fika så det blev lite kakor och juice och sedan gick vi ner till havet en sväng.
Det kommer ibland lite barn med deras föräldrar så Adem passade på att sparka boll med några av dem och det är kul att se hur han tar för sig och är social.
 
Vi promenerade en sväng längst strandpromenaden men Adem som vanligtvis brukar sova middag senast vid 14 blev övertrött och började sedan protestera. Han satte sig mitt i vägen och vägrade gå därifrån.
Alla turisterna som gick förbi tittade på honom och skrattade lite åt hans bestämdhet. En del försökte, på skoj, locka med honom men med vänlighet såklart.
Men Adem var stenhård, han skulle minsann sitta mitt i vägen så att alla andra fick gå runt honom för att komma förbi. 
 
Tillslut gav vi upp, Kadir lyfte upp honom och det var en ledsen men mest trött Adem som nästan, nästan somnade i bilen hem. 
Däremot så somnade han hemma i sängen nästan direkt när vi kom innanför lägenheten. 
 
Gårdagens härliga väder och utsikt. Det laddar mina batterier bra precis som för turisterna när de kommer hit på semester.
 
 
 
Kadir och Adem nere vid havet innan vi åkte hem.

4 kommentarer

  1. Vad fina foto! Där skulle man va. Vi har haft en ganska så bra höst till nu. Det börjar bli kallare och man vet vad som väntar. Det är länge till april. Jag skulle gärna spendera några månader utomlands varje vinter. Har värk i benen och de blir sämre vid kallt väder. Kram

Kommentera