Väder i Turkiet!

Efter regn så kommer solsken sägs det. Och just nu stämmer väl det, fast tvärtom. 
Efter vårat fantastiska höstväder så kommer nu ett oväder in över medelhavskusten och hos oss i Manavgat och Side. 
Vi kommer ha regn till och från i ett par dagar nu, så det är dags att ladda upp med ved och tända brasan här hemma tror jag. 
Som tur är så ska det inte vara så långvarigt utan faktiskt, som vanligt bli bättre sen. Däremot kommer temperaturen gå ner en bit och den kommer ligga på ca 18-20 grader efter detta oväder. 
Men december verkar bli en fin och solig månad och det ser jag fram emot. 
 
Här är en översikt över vädret de kommande vädret. Regndagarna kommer vara allt från rejäla skurar till ett par regnskurar. Och på Söndag blir det tvättdag tror jag. 
 
 

2 kommentarer

  1. God onsdag kväll önskar jag Er =) Länge sedan jag skrev något här men läser varje dag 😉 Ser ut som Ni får ett härligt väder i älskade Turkiet! Vill passa på att önska lycka till med "racet" på graviditeten och att tjejen kommer snart. Så härligt att följa dig och det är något jag tänker fortsätta med. Här regnar det och har så gjort hela dagen, tråk väder med andra ord 🙁 Försöker få lite inspiration att fixa inför advent men det går inte så bra. Men julen kommer ju ändå, vare sig man går "all in" eller inte. Ha det gott och var rädd om Er. Kram

Kommentera