Fotoutmaning 2015, Mjölk!

Veckans tema i årets fotoutmaning, 53 fotoveckor är mjölk.
Ni kan läsa mer om utmaningen HÄR.
Jag älskar mjölk och har alltid gjort sedan jag var barn. Men jag vet nog ingen som älskar det lika mycket som Adem. Han kan dricka massor, om han hade fått, men vi försöker hålla det till en bra nivå.
Och erbjuder hellre vatten om han är törstigt. Vilket han inte tackar nej till direkt, han tycker om vatten väldigt mycket också.
 
Den turkiska mjölken smakar lite annorlunda kan jag nog tycka och jag var lite skeptisk emot den i början om jag inte minns fel. Men nu är den minst lika god som vanlig mellanmjölk i Sverige.
 
Adem i somras.

3 kommentarer

 1. Vad finns det för bra märken mjölk hos er? Vad dricker Adem? :)Jag vet att vi köpte ett vitt-grönt paket när vi var nere sist, det var rätt gott faktiskt.
  Kram!

  1. Vi köper mest mjölken från A101, Birsah heter märket och det smakar bra. För min del så spelar det ingen roll vilket märke det är, allt funkar för mig. Det enda jag har lite problem att dricka och som jag inte gillar är färsk komjölk. Adem och Kadir dricker det men jag avstår då. 🙂 Kram

 2. Hej!
  Ja många barn är mjölktokiga en av mina söner var det och den andra drack helst bara vatten där var det jag som tyckte att drick ett glas till middagen i varje fall men hellre att de vill ha mjölk o vatten än tjata om saft o läsk. Men visst smakar mjölken olika i alla länder absolut men man vänjer sig. Jag dricker inte mkt mjölk men ett glas lättmjölk till middagen blir det eller ett glas mellanmjölk trots att jag är vuxen.
  Härliga och söta barn har du.
  Tack för en bra blogg.
  Hälsningar Birgitta S

Kommentera