Purjolök i taket!

Efter ett par dagar med regn så har jag idag jublat över solen, även om den gått i moln ibland och det tom. kom lite regn också. 
Men jag har haft möjlighet att både vädra ordentligt och tvätta, eller framför allt hänga ut tvätten. 
Med en kräkbebis hemma så blir det mycket ombyten och mycket tvätt. Då hinner vi inte med flera regndagar för jag vill hänga tvätten ute som vi alltid gör också torkar den så snabbt då. Om det är sol det vill säga. 
Ska jag vara ärlig så vet jag inte hur många dagar det har regnat, jag chansar på 2, så det är ju faktiskt inte så jättemycket. 
 
 

 

Igår var Kadir hemma hela dagen, på grund av regnet, och det var både kul och skönt för mig. Adem fick busa loss ordentligt och jag kunde samtidigt få saker och ting gjort hemma utan att behöva tänka på två barn med behov mer än när Esma skulle äta. 
Och jag kunde sitta i soffan länge utan att behöva göra något alls. Lyx för en hemmaförälder.  
Vi delade upp matlagningen så jag gjorde gårdagens lunch och Kadir gjorde middag. Bra teamwork verkligen. 
 
Dessa två däckade efter lunchen. 

 

Ikväll ska vi få besök här hemma utav Kadirs kusin och hans familj så jag ska plocka undan lite och byta en bajsblöja. Fräscht! 
 
Måste visa våran nya inredningsdetalj i köket. Purjolök hängandes i köksgardinen. 
 
 
 
Skämt och sido, jag såg detta idag när Kadir hade åkt till jobbet. Den fastnade antagligen när han drog upp gardinen och skulle gå ut på balkongen i morse. 
Frågan är om han märkte det själv eller om jag ska låta den sitta kvar tills gästerna kommer ikväll. 
Vad tycker ni? 

5 kommentarer

  1. Ha Ha klockrent!
    Låt den vara kvar o se om din man reagerar o frågar dig varför du hängt upp en purjolök?
    Hälsningar Birgitta S nu har snö o lagom kallt -6 hoppas på sol imorgon då blir det en härlig vinterdag Kungsholmen Stockholm

Kommentera