Magsjuka och ögonläkare!

Min energi brukar gå från 0 till 100 men idag är det tvärtom. Jag har nämligen blivit magsjuk av något slag. 
Peppar, peppar så är det bara jag som har drabbats i familjen trots att vi alla har ätit samma mat och inte vistas utomhus på 2 dagar. 
Och tur i oturen så har Kadir varit hemma från jobbet i snart 2 veckor nu. Han fick en gren i ögat för ett tag sedan men det verkade läka ganska snabbt och ingen större skada skedd.
Tills några dagar efteråt då allt blev sämre i ögat och han har sprungit runt till några olika läkare för att få hjälp och till och med varit hos en specialist ögonläkare i Antalya utan bättre resultat. Det har varit riktigt illa och jag har varit lite rädd att synen fördärvats under tiden. 
Nu kanske han ha hittat en bra läkare i Manavagt som faktiskt kunnat ge honom rätt och bra medicin för det börjar gå åt det bättre hållet för honom nu.  
Han ser varken läskig ut eller en liknelse utav en pirat med lapp för ögat längre. 
Och jag hoppas verkligen att ögat och framför allt synen blir som tidigare för honom.  
 
Så vi går på lågenergi och nu när det ska regna ett par dagar till så passar väl det bra. När solen är tillbaka så ska jag ha energin tillbaka också hade jag tänkt.  
Hoppas att allt är bra mer er! 

7 kommentarer

 1. Krya på er!

  Lider med Kadir, fick gå runt med en halv glob på ögat och lapp en gång när jag fick något i ögat… Man lär sig verkligen att uppskatta synen och hälsan.

 2. Hej!

  Är lite nyfiken på hur ni tänker om framtiden?
  Ser ni bara er framtid i Turkiet eller överväger ni även Sverige?

  Tänker främst på att det börjar bli oroligt på fler platser i Turkiet även om Managvat kanske är i sin egna lilla bubbla, just nu.

  Jag ser så stor skillnad bara på 2 år, för 2 år sedan åkte nästan alla jag känner till Turkiet, och hade gjort flera gånger och man hade planer på att åka ner kommande år, men i år känner jag inte en kotte som åker dit och vi själva överväger att dra till Spanien eller Kroatien i stället i sommar, men vi har inte bestämt något.

  Jag tycker Turkiet är ett fantastiskt land, men som turist börjar man kanske bli lite avmätt och även om Istanbul ligger ganska långt från Side så vet man ju aldrig.
  Om det skulle bli oroligheter närmare er, skulle ni kunna överväga för ett liv i ett annat land? Eller hur resonerar ni, om ni ens har pratat om det? 🙂

 3. Hej Louise hoppas ni mår bra hela familjen 🙂 Jag är dock inte orolig för fem öre att åka till Turkiet i sommar .Jag är mer rädd att vistas på Stockholms gator än i Turkiet så boka era resor njut av livet man kan lika gärna få ett stenblock i skallen här hemma 🙂

Kommentera