Side i Januari!

Jag önskar att jag hade mer tid för att blogga faktiskt. Det är något jag tycker om att göra och något jag har gjort varje månad i 9 års tid. Nästa vår “firar” jag 10 år som bloggare. Inte illa hörrni. 
Mycket har hänt på 10 år och några av er har iaf varit med och läst i några år. 
 
Idag började Kadir att jobba igen. Skönt och tråkigt på samma gång. Tråkigt att han inte är hemma lika mycket, skönt att vi konmer in i vardagen igen och att Kadir är tillräckligt frisk i sitt öga för att kunna jobba igen. 
 
Häromdagen åkte vi in till Side efter lunch. Det blåste hemma hos oss och Kadie påstod att det var lugnare i Side. Jo tjena…nog för att vi bor lite “högre upp” än Side men det var halv storm vid havet. 
Men solen sken och det var ändå skönt väder där det var vindstilla. 
 
Här kommer lite bilder från den dagen. 
 
 
 

7 kommentarer

  1. Hej Louise! Det ser ut som det är ganska kallt;) hur varmt/kallt har ni det nu? Ingen strand heller på vintern? Och lilla söta Esma;) ha det bra! Kram

  2. Visst längtar man ner till Side, men havet ser inte badbart ut så vi väntar nog ett tag till. Hon är så fin eran lilla Esma, nu har du två små önskebarn. Går det bra med Adem eller verkar han avundsjuk på lillasyster. Ha en fin helg, här har vi 0 gradigt så nu törs man sticka ut näsan utan att förfrysa den. ☀️☀️☀️☀️

  3. Åhh så mysigt 🙂 har varit i Side en gång och i Manavgat, tyckte att Side var vackert men Manavgat mycket vackrare. Annars är vi "kära" i Alanya, känns som hemma så där är vi varje år ❤️

    Fina bilder och man blir lite avis, vill också till Turkiet 🙂

  4. Åhh så mysigt 🙂 har varit i Side en gång och i Manavgat, tyckte att Side var vackert men Manavgat mycket vackrare. Annars är vi "kära" i Alanya, känns som hemma så där är vi varje år ❤️

    Fina bilder och man blir lite avis, vill också till Turkiet 🙂

Kommentera